Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bježao s mjesta nesreće

Maloljetni vozač u teretnom automobilu divljao po Čakovcu

Prometna policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL Ilustracija
06.02.2018.
u 11:12

Na raskrižju je prešao na središnju prometnu traku namijenjenu za skretanje vozila i udario u dva automobila te pobjegao s mjesta nesreće..

Maloljetni vozač teretnog automobila varaždinskih registarskih oznaka divljao je po Čakovcu i izazvao prometnu nesreću.

Na kružnom toku udario je u prometni znak i nastavio vožnju, da bi na raskrižju Kalničke, Ulice Vladimira Nazora i Vukovarske prešao na središnju prometnu traku namijenjenu za skretanje vozila i udario u osobni automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnji vozač, a potom i u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka u kojem je bio 36-godišnji vozač.

Ponovno je pobjegao s mjesta nesreće i na raskrižju ulica Otokara Keršovanija, Ante Starčevića i Stjepana Radića udario u prometni znak, gdje ga je zatekla i policija.

U teretnom automobilu varaždinskih registarskih oznaka uz vozača bio je i 32-godišnji putnik. Protiv maloljetnika s varaždinskog područja podnijet će se optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

Prometna policija
1/8

Komentara 7

JU
jurajuric116
11:58 06.02.2018.

jel u pitanju nacionalna manjina?

RI
rightside
15:03 09.02.2018.

i opet se suti i sve tolerira ciganima,,pa dokle vise tako?? sta kad sad svi hrvati poceli radit sranja i gluposti ko ovi,, sta bi drzava napravila?? poslal vojsku na svoje?? a ovima se dozvoljava sve i svasta,,krasna smo drzava i zbilja krasnu vlast imamo,

ME
Menjik
15:21 06.02.2018.

@Lopov, ti si takav jadnik. Vjerojatno nemas ni curu ni prijatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije