Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANEMARIVANJE

Majka optužena za povredu prava troje djece. Trošila je dječji doplatak na sebe

grad Koprivnica
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
27.01.2020.
u 14:39

- Financijska sredstva koja su pripadala djeci, kao i dječji doplatak, trošila je samo za sebe - navodi DORH.

Podignuta je optužnica protiv 34-godišnjakinje zbog povrede prava djece.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici tereti ju da je tijekom 2018. i 2019. godine, kao majka troje maloljetne djece rođene 2004., 2010. i 2014. godine, u potpunosti prepustila brigu oko njihova odgoja, prehrane, školovanja i zdravlja svojoj majci i drugoj baki, vodeći brigu samo o vlastitim potrebama.

- Financijska sredstva koja su pripadala djeci, kao i dječji doplatak, trošila je samo za sebe - navodi DORH. 

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
15:30 27.01.2020.

Pa dosta njih misli da je to novac za njih a ne za dijete. Šogora je bivša tražila da joj namjesti kompletni stan 2 godine nakon razvoda. Ne znaš što je gore, muškarci koji ne plaćaju alimentaciju za djecu ili žene koje misle da je bivši bankomat

LI
liliZG
10:39 28.01.2020.

imam susjeda čiji su sin i njegova bivša završili pod državnim nadzorom iz sl razloga, bivša tražila stalno sve veću alimentaciju,, opstruirala susrete i vikende bez objašnjenja, trošila lovu na svoj lagodan život i novog "prijatelja" i da ne duljim.... fala bogu da je netko u sistemu prepoznao njene laži i sada od kad su pod DRŽAVNIM nadzorom, to naglašavam jer obični socijalni radnici nisu ništa napravili kako treba, je konačno sve kako bi trebalo biti,....

SA
samoborka
20:41 27.01.2020.

Nikakva to nije rijetkost. Moderne zene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije