Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao iz javnosti

Lažni prevoditelj iz JAR-a završio u psihijatrijskoj bolnici

lažni prevoditelj
Foto: Youtube Screenshot
19.12.2013.
u 12:02

Danima se nije znalo gdje se Thamsanqa Jantije nalazi sve dok njegova supruga Siziwe jučer nije povjerila novinama Stark da je lažni prevoditelj u utorak hospitaliziran u psihijatrijskoj bolnici.

Lažni prevoditelj s komemoracije Nelsonu Mandeli primljen je na liječenje u psihijatrijsku bolnicu u JAR-u.

Nakon što je prouzročio međunarodni skandal, Thamsanqa Jantije (34) povukao se iz javnosti. Novinarima koji su počeli istraživati njegovu prošlost te razotkrili dosje prepun kriminalnih radnji, uključujući ubojstva, silovanje, otmice i pljačke, bio je nedostupan za komentar, podsjeća Daily Star.

Nitko nije znao gdje se Jantije nalazi sve dok njegova supruga Siziwe jučer nije povjerila novinama Stark da je lažni prevoditelj u utorak hospitaliziran u psihijatrijskoj bolnici.

– Posljednjih nekoliko dana bilo je jako teško. Svi smo ga podržavali jer je možda imao slom. Odveli smo ga na pregled, no liječnici su nam rekli da ga moraju zadržati na liječenju – objasnila je te dodala kako je Jantije 10. prosinca imao dogovoren pregled u bolnici Sterkfontein u Krugersdorpu. Nije ga uspio obaviti jer je u međuvremenu angažiran za komemoraciju na kojoj je sudjelovalo gotovo stotinu stranih premijera i predsjednika.

>>Otkrivene nove mračne tajne lažnog prevoditelja

Komentara 2

JA
JASTREBAC
12:53 19.12.2013.

Obamu sam razumeo isto kao i ovog "prevodioca". Mislim da je bio sasvim kompatibilan ozbiljnosti koju je širio "prvi crni predsednik" SAD.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije