Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isplanirano razbojništvo

Lažni policajci vozaču iz BiH na autocesti ukrali više od 100.000 eura

gužva,autocesta
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
03.05.2016.
u 10:50

Prema policijskom priopćenju uhićen je 20-godišnji počinitelj razbojništva i 25-godišnji pomagatelj u tom nedjelu, dok se za trećom osobom, koja je tog dana bila s počiniteljem u automobilu, još traga i utvrđuje mu se identitet.

Karlovačka policija, svega sedam dana nakon počinjenja kaznenog djela, uhvatila je dvojicu koje sumnjiče za nesvakidašnju krađu na autocesti A1 kod tunela Sv. Marko. Temeljem istrage, rekonstruirali su što se 25. ožujka oko 23 sati dogodilo na izlasku iz tunela u smjeru Zagreba.

Dvojica muškaraca u dobi od 20 i  25 godina, koristeći bljeskalice, dali su signal za zaustavljanje 20-godišnjem vozaču automobila s bosansko-hercegovačkim tablicama. Kada je stao, mlađi 'policajac' zaprijetio mu je pištoljem i potom mu iz automobila uzeo čak 100.000 eura, mobitele, ali i ključeve automobila.

Očito su kradljivci dobro znali na koga će se namjeriti, odnosno koji će automobil zaustaviti i pokupiti tako veliku količinu novca. Krađu svog djelatnika policiji je istoga dana prijavio vlasnik tvrtke u kojoj 20-godišnji Hrvat radi. Osim dvojca koji je stražario na autocesti i pljačkao, policija traga i za trećim pomagačem koji je, za vrijeme pljačke, bio u automobilu. Dvojac je završio u pritvoru, a saslušani su i u Županijskom državnom odvjetništvu.

>> Na otvorenim parkiralištima se sve češće s automobila kradu dijelovi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:10 03.05.2016.

100 000 eura u kesu kod klinca sa 23 godine, u automobilu? pa tog treba vise istraziti nego ove koji su ga opljackali....

Avatar kravata
kravata
13:08 03.05.2016.

Vracali ukradeni novac u policiju, uz put ponovo ukrali.

RI
rikavac
12:59 03.05.2016.

Samo me intetesuje jel taj momak neki tatin sin pa mu tata dao,novce da kupi auto ili stan ,vjerovatno he ercegovac. I jos me zanima kako je presao granicu sa tolikim novcima? Ja gdje sam god prelazio granicu pitali su me koliko novaca nosim sve preko 1000 eura je problem ,treba porijeklo novca ,zasto nosis toliko a u ovom slucaju klinac od 20 godina voza u autu 100 tisuca eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije