Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO DO CILJA

Kako mu je ovo uspjelo? Navijača nisu zaustavili policija i deset zaštitara

Navijač
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
18.04.2016.
u 22:20

Ovaj spretni mladić zaobišao ih je sve na impozantan način, a kad je shvatio da mu nisu za petama, bacio se preko posljednje ograde naglavačke i proslavio svoj uspjeh.

Utrčavanje nekoga iz redova publike na travnjak ili parket tijekom nekog javnog događaja sasvim je krivo, no gledajući navijača Spartaka iz Moskve kako bježi zaštitarima te se na kraju uspijeva domoći cilja izaziva odobravanje.

Njegov klub igrao je protiv Zenita u Sankt Petersburgu u 24. kolu prvenstva Rusije i ostao kratkih rukava. Vodili su 1:0 i 2:1, ali moćniji domaćin uspio je slaviti 5:2. Barem će dotični navijač moći kazati da je on izvoljevao osobnu pobjedu.

Nije mu bilo lako, u Rusiji većina stadiona ispred travnjaka ima atletsku stazu pa treba proći desetak metara i cijeli niz prepreka da biste utrčali na teren. A prepreke nisu samo ograde već i zaštitari, pa i policija. Ovaj spretni mladić zaobišao ih je sve na impozantan način, a kad je shvatio da mu nisu za petama, bacio se preko posljednje ograde naglavačke i proslavio svoj uspjeh šetnjom po kaznenom prostoru.

Sigurno su mu zaštitari i policija kasnije "naplatili" što ih je ovako osramotio, ali kad vidi snimku još jednom, pa još jednom i još jednom, sigurno će se slatko nasmijati. Kao što ćete vjerojatno i vi kad pogledate video.

>> Navijač Millwalla gurnuo trenera Derbyja pa pobjegao s travnjaka

Komentara 1

DU
Deleted user
08:40 19.04.2016.

Navijač-borac za pravdu, nije huligan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije