Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudionik nesreće:

'Laura je od siline udarca lansirana u mojem smjeru, a kriv je samo vozač Mercedesa'

Dvije osobe izgubile život i više ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći u Ilici
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/2
27.08.2018.
u 21:59

Marin Kamenički svojim se Mercedesom zabio u Renault Clio koji je vozio I. G., a koji se sada oglasio priopćenjem

U stravičnoj nesreći na zagrebačkoj Ilici prošlog tjedna sudjelovao je i I.G. (25), u čiji se Renault Clio Mercedesom zabio Marin Kamenički, a on se sada oglasio priopćenjem u kojem iznosi kako on i njegova suputnica proživljavaju teške trenutke, osobito zbog kako kaže određenih napisa da je Laura Stelio podlegla ozljedama pod njegovim autom, pišu 24 sata.

"Duboko sam potresen ovim događajem, te još uvijek proživljavam traumatične trenutke nesreće. Dodatno su me uznemirili napisi određenih pristranih medija, od kojih su neki zapošljavali osumnjičenog, da je unesrećena Laura podlegla ozljedama pod mojim automobilom.

Nemojmo zaboraviti da je nesretna djevojka zbog iznimne siline udarca gotovo lansirana u mojem smjeru iz automobila osumnjičene osobe.

Dvije osobe izgubile život i više ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći u Ilici
1/10

 

Ja i moja suputnica proživljavamo teške trenutke i fizičku i psihičku bol i patnju zbog nesretnog događaja, koji je zasigurno nemjerljiv prema osjećajima koje ima njezina obitelj.

Pozivam sve medije ali i nadležne institucije da objektivno sagledaju nemili događaj, i činjenice koje neupitno potvrđuju da je samo jedna osoba kršila zakon, te da je uzrok nesreće višestruko prekoračena brzina samo jedne osobe.

Svi smo svjesni na koji način funkcionira naše pravosuđe. I u ovom slučaju se krivnja naizgled pokušava staviti na nedužne osobe koje su se stjecanjem okolnosti pronašle na putu manijakalnog vozača od prije poznatog po neprimjerenoj vožnji."

Cijeli njegovo priopćenje pročitajte u članku 24 sata.

Komentara 47

Avatar Dr Evil
Dr Evil
22:47 27.08.2018.

Čovjek iz Clia je svjestan da živi u ciganskoj državi i da će tatek od manijaka napraviti sve da svali dio krivnje na sve druge osim na svojeg sineka kojeg je toliko dobro odgojio da su sad dvije žene u mrtvačnici. Inače, sinek ti na slici izgleda prilično retardirano.

RI
risingsun
22:44 27.08.2018.

Marin Kamenicki treba biti kaznjen najvecom mogucom kaznom za svoju bahatu voznju kojom je ugasio dva zivota. Zakon o sigurnosti prometa na cestama treba hitno mijenjati. Kazne za obijesnu voznju sa smrtnim posljedicama trebaju biti puno vece, jer samo tako ce se smanjiti broj cestovnih ubojica.

PS
psicocat
00:10 28.08.2018.

Zbog tatinih veza sa politikom i donacijama političkim strankama to će biti uvjetna kazna ili odlazak u bosnu jedini način za pravdu da ju roditelji pokojnih uzmu u svoje ruke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije