Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tko je Marin Kamenički: Sa samo 20 godina već bivši savjetnik uprave

Kako Kamenički sad ima 20 godina, a već je “bivši” savjetnik uprave, zanimalo nas je kad je on to i što točno radio, odnosno savjetovao, u radijskom biznisu te kakve su mu kvalifikacije za taj posao
24. kolovoza 2018. u 18:16 146 komentara 88470 prikaza
Prometna nesreća, Marin Kamenički
Foto: Davor Višnjić/Pixsell, Youtube screenshot

Osim stravične informacije da je izazvao tešku prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe, a tri su ozlijeđene, uz 20-godišnjeg Marina Kameničkog vežu se još dvije i više nego zanimljive informacije.

Prometna na Ilici poginula u prometnoj 'Laura je nedavno završila studij. Tek je počela živjeti'

Prva kaže da je on bivši savjetnik uprave radija Enter Zagreb, koji je dio medijske grupacije kojoj pripadaju i Antena, Narodni radio te Gold FM. Kako Kamenički sad ima 20 godina, a već je “bivši” savjetnik uprave, zanimalo nas je kad je on to i što točno radio, odnosno savjetovao, u radijskom biznisu te kakve su mu kvalifikacije za taj posao.

Stoga smo odgovore na ta pitanja jučer pokušali dobiti od vlasnika Entera Ivana Jurića Kačunića, kao i od direktora te glavnog urednika Narodnog radija Katijana Knoka, no iako su im naši upiti preneseni, oni se nisu javili s objašnjenjima.

Prometna nesreća, Marin Kamenički tragedija u zagrebu Marin (20) jurio Mercedesom i izgubio kontrolu. Zabio se u drugi automobil i usmrtio dvije žene

A druga informacija, da ironija bude veća, odnosi se na podatak da je Kamenički lani, 1. listopada, osnovao udrugu “Karlo Klaić” čiji su misija i ciljevi savjetovanje mladih da nakon konzumacije alkohola i sličnih opijata ne sjedaju za volan kako bi se smanjilo rizično ponašanje u prometu. Udruga je pokrenuta u čast Klaiću koji je godinu prije tragično preminuo u prometnoj nesreći.

[video: 26399 / Teška prometna na Ilici]
ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Bivsi savjetnik uprave i dvostruki ubojica u prometu. Jos mu treba partijska iskaznica (boja sasvim nebitna) i ima sve kvalifikacije za ministra

  • glavaticro:

    A što vi mislite kako funkcionira Hrvatska?što se čudite ko pura dreku?pa tatek ima love,mora dečeca nekud smjestit u neku upravicu...iako je nesposoban,nezainteresiran,balavac,glup,bahat itd...zato u gotovo svakoj firmi ništa ne funkcionira ,jer se ovakvi stavljaju na važne funkcije ,a pojma ... prikaži još! nemaju o ničemu osim o drogiranju,vožnji skupih automobila,kurvanju itd...i onda kad netko kaže da treba pobiti takve i naučiti ostale pameti,onda je on ovakav onakav i njemu murja dolazi doma i vodi razgovore s njim!fuj pravdo i pravosuđe!

  • grodar:

    ma lik je muljator. treba mu tatu ispitati