Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NA ILICI

Tko je Marin Kamenički: Sa samo 20 godina već bivši savjetnik uprave

Prometna nesreća, Marin Kamenički
Foto: Davor Višnjić/Pixsell, Youtube screenshot
24.08.2018.
u 18:16

Kako Kamenički sad ima 20 godina, a već je “bivši” savjetnik uprave, zanimalo nas je kad je on to i što točno radio, odnosno savjetovao, u radijskom biznisu te kakve su mu kvalifikacije za taj posao

Osim stravične informacije da je izazvao tešku prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe, a tri su ozlijeđene, uz 20-godišnjeg Marina Kameničkog vežu se još dvije i više nego zanimljive informacije.

Prva kaže da je on bivši savjetnik uprave radija Enter Zagreb, koji je dio medijske grupacije kojoj pripadaju i Antena, Narodni radio te Gold FM. Kako Kamenički sad ima 20 godina, a već je “bivši” savjetnik uprave, zanimalo nas je kad je on to i što točno radio, odnosno savjetovao, u radijskom biznisu te kakve su mu kvalifikacije za taj posao.

Stoga smo odgovore na ta pitanja jučer pokušali dobiti od vlasnika Entera Ivana Jurića Kačunića, kao i od direktora te glavnog urednika Narodnog radija Katijana Knoka, no iako su im naši upiti preneseni, oni se nisu javili s objašnjenjima.

A druga informacija, da ironija bude veća, odnosi se na podatak da je Kamenički lani, 1. listopada, osnovao udrugu “Karlo Klaić” čiji su misija i ciljevi savjetovanje mladih da nakon konzumacije alkohola i sličnih opijata ne sjedaju za volan kako bi se smanjilo rizično ponašanje u prometu. Udruga je pokrenuta u čast Klaiću koji je godinu prije tragično preminuo u prometnoj nesreći.

Komentara 146

DU
Deleted user
18:37 24.08.2018.

Bivsi savjetnik uprave i dvostruki ubojica u prometu. Jos mu treba partijska iskaznica (boja sasvim nebitna) i ima sve kvalifikacije za ministra

GL
glavaticro
18:28 24.08.2018.

A što vi mislite kako funkcionira Hrvatska?što se čudite ko pura dreku?pa tatek ima love,mora dečeca nekud smjestit u neku upravicu...iako je nesposoban,nezainteresiran,balavac,glup,bahat itd...zato u gotovo svakoj firmi ništa ne funkcionira ,jer se ovakvi stavljaju na važne funkcije ,a pojma nemaju o ničemu osim o drogiranju,vožnji skupih automobila,kurvanju itd...i onda kad netko kaže da treba pobiti takve i naučiti ostale pameti,onda je on ovakav onakav i njemu murja dolazi doma i vodi razgovore s njim!fuj pravdo i pravosuđe!

GR
grodar
18:26 24.08.2018.

ma lik je muljator. treba mu tatu ispitati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije