Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kava na tržnici

Kukuriku-koalicija jamči besplatnu brzu cestu do kraja 2012.

zvonimir mršić (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
21.07.2011.
u 12:59

Kad je riječ o otezanju s gradnjom Bilogorsko-podravskog ipsilona, Mršić se obrušio na vladajuće rekavši da će njihovom dinamikom biti gotov tek za 10 godina.

BJELOVAR – Prijepodne su se Bjelovarčani na Gradskoj tržnici na kavi družili sa Zvonimirom Mršićem, saborskim zastupnikom i koordinatorom za 2. izbornu jedinicu, a glavna tema razgovora u organizaciji Županijske organizacije SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije bio je slučaj Bilogorsko-podravskog ipsilona.

Kukuriku koalicija alternativa

– Daju li nam građani povjerenje na idućim izborima, Kukuriku-koalicija jamči da će se Bjelovarčani do Zagreba, do kraja 2012. godine voziti dobrom cestom za automobile, dakle onom koju neće morati plaćati – istaknuo je Zvonimir Mršić.

Objašnjava da pod pojmom dobre ceste za automobile drži cestu rezerviranu za promet motornih vozila. Mršić ističe da se SDP zalaže za brzu cestu za koju se neće plaćati cestarina, potkrijepivši argumentom da nema smisla da žitelji Vrbovca do Zagreba putuju besplatno, dok se prema sadašnjem planu vladajućih Bjelovarčanima nameće autocesta za koju bi morali plaćati do Vrbovca.

– Kukuriku-koalicija Hrvatskoj predstavlja alternativu i prema našem programu brzu cestu do Vrbovca planiramo otvoriti do kraja sljedeće godine – naglašava Mršić.

Sporohodna Vlada

Tom prigodom obrušio se na sadašnju Vladu RH.

– Vlada u kojoj sjede bjelovarski ministri Bajs i Jandroković za ovogodišnju izgradnju Bilogorsko-podravskog ipsilona predvidjela je 100 milijuna kuna. Tom dinamikom ipsilon će biti otvoren za deset godina. Najviše nas zabrinjava upravo ta spora dinamika jer, ako su se odlučili za autocestu, neka je konačno sagrade i počnu naplaćivati cestarinu. U suprotnome će izgubiti desetgodišnju mogućnost naplate cestarine i otplate autoceste – ističe Mršić.

Komentara 10

MO
modovisisajteMaraschino
23:21 21.07.2011.

obecanja ludom radovanja... jedini nacin da politicari ispune obecanja je da ne obecaju nista....

SU
suncobran
07:59 22.07.2011.

@yocko si zaboravio da Frišo nemože napravit tu cestu da se on prodal dok se udružil sa Polanćecom i htjeli izbaciti Mrleta na izborima ali mu nije prošlo jedino što su ga povukli u sabor i tad je nastao preokret dok je Koren donio odluku da se neće gradit brza cesta već autoput koji će se naplaćivat ali i zaboravili ste da mi svi u svakom gorivu kojeg kupite izdvajate 1,20 kn.za ceste gdje je taj novac i Mrle je sasvim u pravu što će nam treća traka po kojoj se nitko nesmije voziti jer je samo se zaustavit a umjesto da se vozimo kao od Vrbovca do Zagreba da ne plaćaš mi ćemo plaćat a zamisli i gužve za naplatu cestarine totalna glupost

YO
yocko
21:14 21.07.2011.

Mršiču pa što ne tjeraš Friščića da ubrza tu cestu a ne što čekate izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije