Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epidemija se pretvara u endemiju

Koronavirus neće nestati, novi sojevi odgađaju kraj pandemije: 'Njegov utjecaj će se smanjiti'

07.04.2023.
u 06:25

U Hrvatskoj se dnevno registrira pedesetak novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u svijetu se probija njegov novi soj nazvan arcturus. Iako se kraj pandemije upravo zbog novih sojeva još ne proglašava, SARS-CoV-2 više nije problem za širu javnost

Komentara 8

LE
LeonardoGoldman
07:50 07.04.2023.

Dakle, cjepivom nismo iskorijenili koronu kao sto smo iskorijenili puno bolesti kroz povijest sto je bio jedan od jacih argumenata. Znaci da su medijski znanstvenici lagali u promocijama tog spasonosnog pripravka.

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
11:04 07.04.2023.

Što se stvarno dešavalo u vezi Covida znat ćemo tek za nekoliko decenija kad glavni protagonisti i fizički nestanu da ih se više ne može suditi.

WT
WTF!
09:45 07.04.2023.

"Covid cjepivo,sigurno i učinkovito",za stvaranje novih sojeva (???). Po tome WHO vjerojatno ne planira tako brzo proglasiti službeni kraj p(l)andemije. Usput,gdje info kako ta ista organizacija dala naputak da se zdrava djeca i mladi do 18 god.više ne cijepe covid pripravkom? Info od prije nekih deset dana?!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije