Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN I OSUĐEN

Koprivnički kuhar otišao u Irsku, žena s djetetom nije htjela

Odlazak mladih/Ilustracija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.08.2019.
u 10:39

Muž, inače, radi kao kuhar u jednom restoranu u Irskoj i tjedno prima 400 eura plaće. Dosad je bio neosuđivan

Božidar (42) iz Koprivnice kaznenim je nalogom osuđen na šest mjeseci uvjetnog zatvora jer je ozbiljno prijetio supruzi koja s djetetom nije htjela doći k njemu u Irsku.

Agresivni muž, inače, radi kao kuhar u jednom restoranu u Irskoj i tjedno prima 400 eura plaće. Silno je želio da supruga i jednogodišnje dijete dođu k njemu, ali žena to nikako nije htjela.

Prema kaznenom nalogu Općinskog suda u Koprivnici, Božidar je 8. prosinca lani telefonom supruzi rekao “da ga zlostavlja, da nije normalna, da je prolupala, da će on kontaktirati svojeg prijatelja Borisa i da će ona tada vidjeti svoga boga”.

Potom joj je uoči Božića, 22. prosinca, rekao da se “ima nacrtati u Irskoj s djetetom do 12. ožujka ili će ona upoznati njegovo pravo lice”, a sve te riječi su kod jadne supruge “izazvale osjećaj straha i uznemirenosti”.

Na sudu je predočena službena policijska zabilješka tih dvaju događaja sa snimkama. Božidar je uhićen nakon dolaska u Koprivnicu u svibnju ove godine te je odmah doveden pritvorskom nadzorniku.

Nakon što je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu, drugi je dan pušten na slobodu, a rješenjem tužiteljstva izrečene su mu mjere opreza, odnosno zabrana približavanja i kontaktiranja supruge.

Božidar je, inače, neosuđivan, a poznat je kao dobar kuhar te je posao u Irskoj dobio vrlo brzo. Brani se sa slobode.

Ključne riječi

Komentara 19

BE
Beskucnik
19:18 04.08.2019.

Fake news fake novina minimal wage is 10.20 € , 400 € imaju peraci tanjura bez papira iz kazahstana nema kuhara ispod 16 € sat. Osim toga dobili bi djecji ,wfp i hap tako da bi zivjeli bolje nego u Hrvatskoj sigurno, a u Irskoj ima toliko Hrvata da je zivot i druzenje ovdje neusporedivo sa RH

AA
aabbcc
13:58 04.08.2019.

"...vidjeti svoga boga”. To se tako kaze u narodu a neki su malo glupi pa ne kuze da je Bog nevidnjiv niti koristi od nacrtanog djeteta u Irskoj ! : )... a mogla mu je poslati postom crtez djeteta : )

CA
cacko
15:24 04.08.2019.

Supruga sigurno zna zasto nije isla za tim psihicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije