Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jakovo polje

Konji oštetili 13 stabala maslina, vlasnik prekršajno kažnjen

'vrt split, 030308 maslinik snimila: vanja zubcic'
'vanja zubcic'
09.01.2012.
u 13:07

Kriminalističkim istraživanjem otkriveno je da je vlasnik konja 25-godišnjak iz okolice Novog Vinodolskog kojemu je zbog prekršaja protiv javnog reda i mira izdan prekršajni nalog

U neograđenom masliniku u mjestu Jakov Polje na području Novog Vinodolskog konji su ponovno oštetili stabla masline. Vlasnik, 59-godišnjak, prijavio je potkraj prošloga tjedna crikveničkoj policiji da je oštećeno 13 stabala, a šteta se procjenjuje na 500 kuna.

Kriminalističkim istraživanjem otkriveno je da je vlasnik konja 25-godišnjak iz okolice Novog Vinodolskog kojemu je zbog prekršaja protiv javnog reda i mira izdan prekršajni nalog. I desetak dana prije isti vlasnik maslinika prijavio je štetu. Tada je utvrđeno da su dva konja oštetila tri stabla masline, a njihov vlasnik, 54-godišnjak iz okolice Novog Vinodolskog, prekršajno je kažnjen.

Ključne riječi

Komentara 3

AU
autoritet
11:18 10.01.2012.

Da pogodim: vlasnik konja je Ciganin? I ništa mu se ne može?

1J
1japan
03:18 11.01.2012.

taj procjenitelj mora da je jako pametan on božje drvo bezvrjeđuje taj procjenitelj možda procjenjuje konjski izmet.

AN
Antiša
02:10 13.01.2012.

Prodati konje pa nadoknaditi štetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije