Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna snimka

Za dlaku izbjegao udar s neba: 'Bilo je kao u filmu katastrofe'

Pad leda
Foto: Screenshot Twitter
10.02.2018.
u 12:09

Kako se incident dogodio ispod prometne zračne linije iz Heathrowa, pojavile su se spekulacije da je led pao sa zrakoplova

Uličnog čistača u Londonu samo nekoliko metara dijelilo je od tragedije kada se na ulicu s neba srušilo 20-ak kilograma leda, pišu britanski mediji, koji spekuliraju da je led pao sa zrakoplova.

Cijeli događaj u Kewu u srijedu snimile su sigurnosne kamere, a na snimkama se može vidjeti kako s neba odjednom pada komad leda, dok čistač Serhij Mješkov u šoku odskače.

- Bilo je to poput početka filma katastrofe kao što je Dan poslije sutra - rekao je Amir Khan (39) iz tvrtke International Chauffeurs, čije su kamere snimile događaj. Dodao je da je udarac proizveo glasan zvuk, kao da je pao meteorit.

- Ulični čistač bio je tako zbunjen i preplašen. Svi su dotrčali da pogledaju u nebo. Bilo je ludo - dodao je Khan, piše Evening Standard.

- Tuda stalno šetam s djecom i zbog toga sam zabrinut za njih - rekao je njegov šef Mos Sayid, dodajući da je čudo da nitko nije pogođen.

Kako se incident dogodio ispod prometne zračne linije iz Heathrowa, pojavile su se spekulacije da je led pao sa zrakoplova. Tog je mišljenja i Vipin Chopra (50), koji je čuo zvuk nalik na "ogromnu eksploziju".

- Aviokompanija je kriva. (...) Aviokompanije moraju nešto poduzeti da se to ne ponovi - rekao je.

Glasnogovornik britanskog ureda za civilno zrakoplovstvo CAA rekao je da led doista ponekad pada sa zrakoplova, ali da ovo isto tako može biti posljedica meteoroloških fenomena. Dodao je da svake godine prime 30 dojava o padu leda, ali da nisu sigurni u koliko je tih slučajeva zapravo riječ o padu sa zrakoplova.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Pad leda
1/30

Komentara 14

MA
maxxxx
12:37 10.02.2018.

"Za dlaku izbjegao udar". Novinarima vecernjeg rastu dlake od 3 metra.

JM
Jean-Michel_Nicolier
16:08 10.02.2018.

Mjesto radnje: London. Protagonisti: Sergej Meškov, Amir Khan, Mos Sayid i Vipin Chopra.

CR
Cruise
16:56 10.02.2018.

haahahahahahaha vi se salite. ovo dospije u novine. e vl ja sam se isro bas prije pet minuta dodjite poslikat pa napravite clanak :) pozz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije