Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na svečanoj sjednici

Kerum: Moj moto je pomozi koliko možeš, takav sam po genima

Svečana sjednica gradskog vijeća Split (1)
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
06.05.2013.
u 14:32

Nevenka Bečić, predsjednica Gradskog vijeća, rekla je da će njihova vlast biti zapamćena i po socijalnoj osjetljivosti, a zapadnom obalom ostavili su trag "u vremenu i prostoru".

– Narod će nas pamtiti po šaljivim svađama i prepirkama, ali i djelima koje smo ostavili iza sebe. Napravili smo zapadnu obalu, pomagali penzionerima, riješili kanalizaciju istočnih dijelova grada. Moj je moto uvijek bio "pomozi koliko možeš". To mi je u genima i takav ću biti do kraja. Narod će ocijeniti kako je tko radio, mogu dobro, mogu loše, a ja sam da dobije onaj tko će biti dobar za ovaj grad – rekao je splitski gradonačelnik Željko Kerum na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada.

Nevenka Bečić, predsjednica Gradskog vijeća, rekla je da će njihova vlast biti zapamćena i po socijalnoj osjetljivosti, a zapadnom obalom ostavili su trag "u vremenu i prostoru".

>>'U mandatu sam napravio dva sina. To nije uspio nitko prije mene'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije