Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAO CIRKUS

Katičić poručio oporbi koja je lupala u Saboru: 'To je jedino što možete ponuditi građanima'

Zagreb: Sabor raspravlja o stanju okoliša u Republici Hrvatskoj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.10.2023.
u 13:29

U obranu premijeru Andreju Plenkoviću stao je i HDZ-ov Krunoslav Katičić koji je oporbi poručio kako ''jedino što znaju i mogu ponuditi građanima je lupetanje, odnosno lupanje''

Kad ne lupetaju - lupaju, poručio je HDZ-ov Krunoslav Katičić putem društvenih mreža nakon kaosa koji je vladao tijekom današnje sjednice Sabora. Dok je premijer Andrej Plenković govorio punih sat vremena o radu Vlade u proteklih sedam godina, bijesna oporba protestirala je zato što vladajućih nije bilo tijekom dijela rasprave, i to lupkanjem palicama po stolu kako se Plenkovića ne bi čulo. Doista, Plenkovića se moglo jako teško čuti, no na samom kraju dovoljno im je glasno poručio kako su ''primitivci''.

- Ovo čemu upravo svjedočimo je podjela na dvije Hrvatske. Jedna predano radi, to je desna strana s moje strane, i ona kritizerska koja ne samo da ne nudi nikakva rješenja, nego se i u svakom rješenju pokušava pronaći problem. Danas se ta Hrvatska razotkrila kao primitivna i nekulturna - kazao je Plenković. U njegovu obranu stao i je i Katičić koji im je putem X-a, bivšeg Twittera, poručio kako oporba jedino lupetati, odnosno lupati i može ponuditi.

- Kad ne lupetaju - lupaju. To je sve što oni mogu i znaju ponuditi hrvatskim građanima - napisao je te uz to objavio i snimku dijela cijele scene. 

Inače, nakon što je isteklo sat vremena Plenkovićevog govora, ustali su se i zapljeskali mu HDZ-ovci koji su pak onda pokušali naglasati ''lupače''. Sve je trajalo još pokoju minutu, nakon čega su zastupnici otišli na ukupno četvrtu stanku toga dana. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

RE
realisticki
15:57 24.10.2023.

Treba velika buka, pa da se Katičić probudi iz saborskoga sna, tako da i mi sitne duše znamo da on postoji i da navija za HDZ.

DU
Deleted user
14:08 24.10.2023.

Šta si ti Katičiću i tvoja svita ponudili hrvatskom narodu ??Pljačku,kriminal i lopovluk koji ostaju nekažnjeni !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije