Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamio poglede

Kanadski premijer zbog ovog je detalja postao još omiljeniji u javnosti

Justin Trudeau
Foto: PA/Pixsell
1/5
05.05.2017.
u 12:13

Kanadski premijer Justin Trudeau sve je oduševio svojim izborom čarapa

Kanadski premijer Justin Trudeau zbog svog je izbora čarapa postao još omiljeniji u javnosti. Čarape veselih boja već smo mnogo puta mogli vidjeti na njegovim stopalima, no ovoga puta jedne takve odlučio je obući i na sastanak s irskim premijerom Endom Kennyjem, s kojim se sastao u Montrealu. 

Naime, sastanak su održali jučer, a jučer se obilježavao i Dan Zvjezdanih ratova pa se Trudeau odlučio na čarape s motivima kultne SF sage. Očito je i on jedan od brojnih obožavatelja ovog serijala filmova pa je tako izabrao čarape različitih boja s likovima robota R2-D2 i C-3PO

Obožavatelji Zvjezdanih ratova zbog njegovog poteza totalno su se oduševili pa su svojim objavama preplavili društvene mreže. 

Komentara 4

Avatar Personal
Personal
13:06 05.05.2017.

Taj krajnji ljevičar i liberal sakuplja političke bodove s takvim budaIaštinama . Obukao je šarene čarape... dok mu zemlju preplavljuju imigranti nezainteresirani za integraciju, a zemlja gubi identitet i kulturu. Ali čarape!

DU
Deleted user
15:00 05.05.2017.

Nije originalan. Probajte u Google ili neki drugi pretrazivac utipkati George H. W. Bush socks

FR
franjo
12:50 05.05.2017.

Jeli istina da je Justin Trudeau sin Fidela Castra ? To pišu Njemci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije