Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta tragedija

Kamion uletio u kuću kod Požege: 'Zaspala sam u kuhinji i ostala živa'

Kamion uletio u kuću kod Požege:
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/11
20.07.2018.
u 15:53

Do nesreće je došlo najvjerojatnije zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti

Kamion s prikolicom slavonskobrodskih registracijskih oznaka sletio je jutros oko 6 sati s ceste i udario u kuću u Dervišagi kod Požege te je gotovo srušio, a nesvakidašnja nesreća prošla je bez težih posljedica.

Do nesreće je došlo najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti, piše Požega.eu. Krećući se od Pleternice prema Požegi, vjerojatno je vozač izgubio kontrolu nad vozilom te je ono zaplesalo i sletjelo s ceste u Ulici Stjepan Radića. Udario je u kuću te je gotovo potpuno srušio, a nakon toga kamion je porušio ogradu susjedne kuće i zaustavio se u dvorištu.

>>Pogledajte kako izgleda kuća kod Požege u koju je uletio kamion

Vlasnica srušene kuće ove je noći zaspala u kuhinji, a da je spavala u spavaćoj sobi, sigurno ne bi preživjela nesreću jer je ta soba praktički potpuno srušena.

Kamion uletio u kuću kod Požege:
1/24

– Čula sam toliki udarac i pomislila sam da je potres. Kada sam izišla van imala sam što i vidjeti. Kamion mi je srušio gotovo cijelu kuću. Uletio je u sobu gdje inače spavam. Na svu sreću, gledajući televizor zaspala sam u kuhinji i eto, ostala živa – prepričava nesvakidašnji događaj vlasnica kuće iz Dervišage. 

Vozač kamiona nije ozlijeđen. Ovdje su intervenirali vatrogasci, služba Hitne medicinske pomoći, a promet je otežan. Detalji bi trebali biti poznati nakon očevida.

Ključne riječi

Komentara 8

SN
SNV
07:32 20.07.2018.

Dervišaga..pa ovo je u Turskoj

NO
nogogaz
21:20 20.07.2018.

Da je imala bit ujutro na poslu....hdz svojom politikom spasila ji zivot! Sto vise ljudi bez posla...to vise sigurnosti?!?

DE
deda1234
13:29 20.07.2018.

A ranko neparkira se tako... Tkoote to ucio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije