Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon uhićenja

Kajin o drogi u Istri: Ako nam se ne pomogne izvana, prijeti nam epidemija

Damir Kajin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.02.2014.
u 13:53

Uvjeren je da je temeljni problem kadroviranje lokalne vlasti u istarskoj policiji, što je i dovelo do rastućeg broja ovisnika.

Nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin pozdravio je posljednja uhićenja istarskih policajaca, iako drži da je riječ o "drugom ešalonu" ljudi iz sustava koji su sustav trebali štiti. Uvjeren je da je temeljni problem kadroviranje lokalne vlasti u istarskoj policiji, što je i dovelo do rastućeg broja ovisnika.

- Ako nam se ne pomogne izvana, prijeti nam epidemija. Pozivam policiju i DORH da obnove slučaj Martine Duras i otvore nečije bilježnice - kazao je Kajin. Komentirao je i izbor novog predsjednika IDS-a Borisa Miletića.

– Dok IDS ne prođe katarzu kakvu je HDZ prošao s Fimi medijom, u Istri neće biti sreće. A Fimi medija je 'mila majka' prema načinu na koji se u Istri korumpiraju mediji i plaćaju PR usluge - rekao je Kajin. Proglašenje Ivana Jakovčića počasnim predsjednikom IDS-a podsjeća ga, veli, na HDZ, ali i predsjednike drugih stranka – Jedan je u zatvoru u Mostaru, drugi je u Valturi, treći je u Remetincu. Ne bi bilo dobro da četvrti završi u nekom briselskom zatvoru - zaključio je.

>> 'Droga se u Istri nudi na akcijama, kupiš gram dobiješ dva'

Komentara 12

DD
ddh
14:18 17.02.2014.

Godina je 1994-a. U Rimu ispracuju Talijani njihovu nogometnu reprezentaciju i na ispracuju su barjaci vecine talijanskih pokrajina. A medju njima i barjak "talijanske pokrajine" Istre sa kozom na barjaku. A iza barjaka cijela vodeca garnitura IDS-a. Prije nego Kajinjin ista dalje smije govoriti, nek to objasni. Nek objasni zasto su on i njegovi "Istrijani" bili puni mrznje prema Hrvatima iza Ucke. Nek objasni kaj su trazili s istarskom zastavom na ispracaju talijanske reprezentacije. Pa kad to objasni onda ce mozda imati pravo i o necemu drugomu pricati.

KA
kafka
14:16 17.02.2014.

Droga je državni problem. Država treba intervenirati. .

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:26 17.02.2014.

Ako policija ne radi svoj posao, valja ju cistiti od glave uz detaljno provjeravanje imovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije