Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar poziva

Jovanović: Studenti, prijavite korumpirane profesore!

'19.07.2012., Zagreb - u Banski dvorima odrzana je 41. redovita sjednica Vlade RH. Zeljko Jovanovic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
Foto: 'Patrik Macek/PIXSELL'
1/4
Autori: mš/VLM, tli/VLM
11.10.2012.
u 10:07

Ministar Jovanović pozvao je sve studente, koji su ikada bili u prilici da moraju dati novac za prolazak na ispitu, da to i prijave jer je to jedini način da se otkriju svi korumpirani sveučilišni profesori

Nažalost, dobili smo još jedan dokaz da još uvijek ima korupcije na sveučilištima. Korupcija je najveći problem našeg društva, rekao je ministar Željko Jovanović i ustvrdio da za uhićene više ne bi trebalo biti mjesta u akademskoj zajednici.

>>Prodaja ispita: Među uhićenima sin i suprug Bajićeve zamjenice

Reakcija je to na jučerašnju akciju policije i USKOK-a u kojoj je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu privedeno čak 12 profesora, asistenata i studenata koje se sumnjiči da su sudjelovali u procesu kupoprodaje pojedinih ispita. Svi bi se oni u četvrtak trebali pojaviti pred istražnim sucem na zagrebačkom Županijskom sudu. Uz profesora anatomije dr. Zlatka Kelovića, među osumnjičenima su i sin te suprug Višnje Lončar, zamjenice glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića.

Ministar Jovanović pozvao je sve studente, koji su ikada bili u prilici da moraju dati novac za prolazak na ispitu, da to i prijave jer je to jedini način da se otkriju svi korumpirani sveučilišni profesori.

Komentara 51

SL
slavicabosnjak317
10:22 11.10.2012.

Koja trulež! gdje god takneš smrdi jako!

BM
Boris Markovic
10:26 11.10.2012.

Kada bi svaki student prijavio svoj slucaj korupcije verujem da bi Hrvatska ostala bez univerziteta.

JA
jajan
10:59 11.10.2012.

Podsjeća li vas to na KGB, OZNU, UDBU.... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije