Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tviteraši ga napali

Josipović o Barišićevoj propovijedi: Stigla svježa bunika?

Ivo Josipović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/2
15.08.2017.
u 16:27

Bivši predsjednik Ivo Josipović na Twitteru je komentirao propovijed mons. Marina Barišića, što se nije svidjelo korisnicima te društvene mreže

Bivši predsjednik Ivo Josipović na Twitteru se našao na meti kritika nakon što je komentirao propovijed mons. Marina Barišića, nadbiskupa splitsko-makarskoga, koji je vodio euharistijsko slavlje u Sinju u povodu blagdana Velike Gospe.

Mons. Barišić, između ostaloga, kazao je kako je "od gospodarske krize opasnija rastava braka", što se očito nije svidjelo bivšem predsjedniku koji je objavio link s njegovom propovijedi i napisao: "Stigla svježa bunika?"

Jedan tviteraš odmah mu je komentirao kako je i on mislio da je u pitanju bunika kada je vidio njegov promotivni spot za stranku ''Naprijed Hrvatska'', na što mu je Josipović odgovorio "razumljivo je da ste to mislili. Nije Thompson, a nisu ni cajke".

– To vam ne služi na čast! Takvo blaćenje i buđenje niskih strasti. Vi sebe nazivate intelektualcem, profesorom, kompozitorom. Gdje su vam manire – komentirao je drugi korisnik.

– Dopustite da me kao intelektualca vrijeđa vrijeđanje inteligencije i buđenje niskih strasti s oltara – odgovorio mu je Josipović.

Komentara 283

FA
fake
16:46 15.08.2017.

Ivo, bio si loš u svemu, osramotio si nas gdje god da si se pojavio, "regijon" ti je u mislima i kada spavaš a i zbog one umjetne tvorevine koju obožavaš, mnogo je mladih života ispod crne zemlje. Ostavi se tipkovnice jer si i u tome loš.

Avatar whack.tack
whack.tack
16:44 15.08.2017.

sto beli jovan zna o vjeri. nista. ali stalno nesto lamentira protiv nje.

TA
tarzan
16:43 15.08.2017.

Ostat ćeš zapisan u bogatoj hrvatskoj povijesti kao najveća nula od predsjednika i čovjeka. Jedan obični blento

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije