Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HVALA SVIMA NA BRIZI'

Josipović se ispričao za nesreću: 'Bio je to trenutak nepažnje'

Ivo Josipović, nesreća
Foto: 24sata
1/5
10.08.2017.
u 09:35

'Zato hvala na brizi i onima koji su se našalili na FB na moj račun!'

Bivši predsjednik republike, Ivo Josipović, jučer je oko 14.30 automobilom udario u parkirani terenac. Srećom, nije bilo ozlijeđenih, a na mjesto nesreće u Palmotićevoj ulici ubrzo je stigla i policija.

- Trenutak nepažnje bio je dovoljan da skrivim prometnu nezgodu. Srećom, nitko nije ozlijeđen a šteta je pokrivena osiguranjem. Uz ispriku vlasnicima oštećenih vozila, zahvaljujem svima koji su me kontaktirali da vide jesam li ozbiljnije stradao.

Srećom, nezgoda nije bila teže naravi. Zato hvala na brizi i onima koji su se našalili na FB na moj račun!, napisao je Josipović na Facebooku.

 

 

 

 

 

Komentara 38

AR
Artukovic
10:18 10.08.2017.

Trenutak nepaznje je bio kad te tvoj otac napravio.....e da je barem pazio tog trenutka.

DO
DonQuijote
10:39 10.08.2017.

Tolike ustaške guje oko njega na koje mora paziti. Nije ni čudo da mu se to dogodilo. Guje vrebaju i fuckaj ga

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
10:10 10.08.2017.

Drug antifašista se u pola bijela dana uspio zabiti u parkirane dvije tone crnog čelika? Pa to je za dugotrajnu opservaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije