Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kninska gradonačelnica

Josipa Rimac: Ne bojim se rezultata istrage

Josipa Rimac
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
05.03.2014.
u 14:21

O kojoj je točno dokumentaciji riječ i koji slučaj PNUSKOK istražuje, Josipa Rimac nam nije htjela reći

Gradonačelnica Knina Josipa Rimac potvrdila je Večernjem listu da su u prostorijama Grada bili djelatnici policijskog USKOK-a te kako su izuzeli dokumentaciju. O kojoj je točno dokumentaciji riječ i koji slučaj PNUSKOK istražuje, Josipa Rimac nam nije htjela reći.

– O istrazi ne smijem govoriti, a na upit bojim li se ja osobno rezultata istrage, mogu vam reći da se ne bojim, da svatko radi svoj posao i da će se završetkom toga utvrditi tko je u pravu, a tko ne – rekla nam je Josipa Rimac.

Podsjetimo, špekuliralo se da se istražuju slučajevi oko zemljišta u Kninu i poslovnih prostora te navodne višemilijunske štete zbog navodno štetnih ugovora za grad Knin.

Potvrdu tih špekulacija nismo dobili ni iz grada Knina ni iz istražnih organa.

>> USKOK 'češljao' ured kninske gradonačelnice Josipe Rimac

Ključne riječi

Komentara 8

19
1995josip
15:33 05.03.2014.

Da vi ljudi znate koliko je kriminalnih djela u SMŽ gdje glavnu ulogu ima Linićeva bogata SDP kumica ! Koliko se u Sisku i okolici jelo i pilo , ma prežderavalo a sve su to platili građani Siska i SMŽŽ i kada odu onako prežderani SDP ministri i kumovi pa i oba predsjednika sadašnji i bivši su dolazili na balove i derneke , nama ostaju propale firme Željezara , Segestica , Herbos , Siscija koju je kupio SDP drug Milan Stojanović , Rafinerija se klima još malo , Petrokemiju samo što nisu rasturili . Ceste Sisak je prodala Linićeva kumica Mesićevom sponzoru Žužiću kojeg DORH I USKOK obrađuju i zbog te sumnjive SDP privtizacije Cesta Sisak koju je kumovala Linićeva kumica takođe predmet istrage DORH I USKOKA . Talijanska mafija nije SDPu niti do koljena ...

Avatar Carrera
Carrera
16:24 05.03.2014.

ovo je obično kukuriku podmetanje da se skrene pažnja sa merzelice, i ništa više. napada se nevinu ženu bez ikakve opravdane sumnje.

JA
james49
15:25 05.03.2014.

Za zapitati se je o pameti, kad i Josipa i Merzelica govore isto o istragama koje se vode oko njihovih ličnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije