Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osijek

Još traje potraga za 15-godišnjim dječakom koji je nestao u Dravi

nestao dječak, osijek
Marko Mrkonjić/PIXSELL
29.05.2011.
u 15:03

Prijatelj koji je skočio za njim uspio ga je uhvatiti za ruku, no iskliznuo mu je.

OSIJEK – Potraga za 15-godišnjim Denisom Horvatom iz prigradskog naselja Josipovac, koji je u petak oko 19.30 sati nestao u Dravi, nastavljena je i danas. Uz pripadnike Lučke kapetanije i Specijalne policije, vlastitu potragu organizirao je i otac Nedjeljko.

Dječak je, igrajući s društvom picigin na pješčanoj plaži u vikendaškom naselju Karašica, krenuo za loptom i upao u šest metara duboku rupu iz koje se nekad vadio pijesak. Prijatelj koji je skočio za njim uspio ga je uhvatiti za ruku, no iskliznuo mu je.

Ključne riječi

Komentara 4

LU
lucka!
21:02 29.05.2011.

Denise samo nam se vrati doma! :(

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
15:48 29.05.2011.

U neposrednoj blizini pjescane plaze nalazi se rupa duboka 6 metara, iz koje se nekad vadio pjesak . Pa ovo nije normalno, za nepovjerovati je ! Pravo je cudo da se i prije ove nesrece nisu desavale slicne. Treba juu sto prije zatrpati, ili bar ograditi nekom mrezom, ili se treba sacakati da se jos koji put desi slicna tragedija .

OB
-obrisani-
17:10 29.05.2011.

Eto i sad kad js akažem da bi roditelji trebali više voditi računa o tome gdje im je djete i skim onda će se netko naljutiti. No, činjenica koju sam primjetio je da rositelji vole kad im klinci zbrišu nekamo radi njihovog mira!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije