Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Još jedan dokaz zašto nije pametno tipkati po mobitelu dok hodate

Kamera postavljena na pub The Navigation Inn snimila je trenutak u kojem je muškarac upao u duboki kanal pun vode, a koji je bio prekriven lišćem
06. prosinca 2018. u 11:39 2 komentara 1372 prikaza
kanal
Foto: screenshot

Da nije pametno hodati i tipkati po mobitelu još jednom je dokazala snimka nadzorne kamere iz engleskog grada West Bridgforda.

nesreća na prilazu Gdje je gledala? Noćna mora svakog muškarca: Pogledajte što mu je žena napravila kada su odlazili na posao

Kamera postavljena na pub The Navigation Inn snimila je trenutak u kojem je muškarac upao u duboki kanal pun vode, a koji je bio prekriven lišćem.

Muškarac je cijelo vrijeme gledao u svoj mobitel te je kratko podignuo glavu kada se približio kanalu. Pomislio je, očito, da je na dobrom putu zbog lišća koje je prekrivalo vodu, a kada je zakoračio, samo je potonuo.

Snimku je objavila Annmarie Gardener, a nastala je 14. studenoga oko 11.30 sati.

pretjecanje Nevjerojatna snimka Kako se samo uspio provući? Pretjecao kamion pa u sekundi izbjegao izravan sudar

– Inače nije problem, većina ljudi zna da je tu kanal. No, kada ga prekrije lišće, izgleda kao put, a ovaj je muškarac stalno gledao u mobitel. Brine me jedino što je jako dubok, trebamo imati neko upozorenje – ispričala je ona za Daily Mail.

>> Pogledajte što je djevojčica učinila kada joj je majka okrenula leđa

[video: 27787 / ]
f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar LiTsung
    LiTsung:

    ...and the Darwin award goes to...

  • chemica:

    Nije pametno, ali je i dalje po zakonu, pa makar mulac pao pod šleper. Kriv je vozač. U tom smjeru idu i najnovije izmjene zakona. Ili ne idu. Pješak i dalje smije sve. Na svim ostalim sudionicima u prometu je ... prikaži još! da paze na njih. Kao da su maloumna dječica bez ikakve odgovornosti. Baš kao i naši prometni stručnjaci s kupljenim diplomama.