Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna snimka

Kako se samo uspio provući? Pretjecao kamion pa u sekundi izbjegao izravan sudar

pretjecanje
Foto: Screenshot
1/5
29.11.2018.
u 17:13

Vozač kombija pretjecao je jedan kamion iako mu je drugi dolazio u susret

Centimetri su dijelili neopreznog vozača od izravnog sudara i gotovo sigurne smrti, a snimka opasne situacije na cesti postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Objavio ju je Wayne Salter iz engleskog Bridgwatera, a snimljena je u ponedjeljak na cesti izvan grada.

Vozač kombija pretjecao je jedan kamion iako mu je drugi dolazio u susret. Njega je vozio muškarac koji je objavio snimku.

Neustrašivi vozač u posljednjem trenutku uspio je izbjeći sudar te je uletio u 'škarice' između dva kamiona i tako izvukao živu glavu.

'Kakav apsolutni idiot', 'Koji kreten', 'Kako je dovraga uspio izbjeći to... Potpuno suludo', 'Prokleti mozak mu je mrtav', samo su neki od brojnih, ali očekivanih komentara.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Komentara 18

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:04 29.11.2018.

"...Neustrašivi vozač..."___Ovakav pozitivan epitet taj potencojalni (samo)ubojica može dobiti samo u balkanskim novinama...

ST
Startrack
17:23 29.11.2018.

Uspio je ostat ziv iskljucivo zahvaljujuci sleperu koji snima i koji je zakocio na vrijeme. Ocito plavi sleper ga nije ni primjetio.

Avatar Peterančan
Peterančan
17:48 29.11.2018.

Karolina, a??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije