Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otmica u Clevelandu

Jedna od zatočenih djevojaka rodila je kćer začetu s otmičarom?

nestale djevojke (1)
Reuters/Pixsell
07.05.2013.
u 12:04

Majka jedne od otetih djevojaka umrla je od tuge za svojom nestalom kćeri, koja je u zatočeništvu vjerojatno rodila dijete

Osim triju djevojaka koje su u Clevelandu prije desetak godina oteli vozač autobusa Ariel Castro (52) i njegova dvojica braće, u kući je pronađena i šestogodišnja djevojčica. Iako policija još nije potvrdila njezin identitet, mediji nagađaju da je riječ o kćeri jedne od otetih djevojaka, Amande Berry, koja je s njom izašla iz kuće.

Jedan od otmičara, Ariel Castro, na svojoj Facebook-stranici prikazao se kao čovjek sa strašću za motocikle i bas gitaru.

Castrov sin, koji se također zove Ariel, ali je promijenio ime u Anthony, napisao je članak za Cleveland Plain Press o nestanku jedne od zatočenih djevojaka, Miss DeJesus, 2004. godine, kada je oteta.

– To je izvan svakog razuma... Doista sam zaprepašten – rekao je Anthony Castro za WKYC-TV.

Policija nije odmah dala pojedinosti o tome u kakvom su stanju žene pronađene, ali je potvrdila da su dobrog zdravlja i smještene u bolnicu kako bi ih liječnici pregledali te da se susretnu s rodbinom.

Louwana Miller, majka Amande Berry, koja je mjesecima bila hospitalizirana zbog raka pankreasa i drugih bolesti, umrla je u ožujku 2006. Posljednje tri godine života provela je u potrazi za svojom kćeri, a prema navodima prijatelja i rodbine, to joj je znatno pogoršalo zdravstveno stanje.

– Otišla je slomljenog srca – rekla je tetka Louwane Miller.

>>Tri žene otete prije desetak godina pronašli žive u otmičarovoj kući

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije