Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINE IM NISU BILE PREPREKA

Jedan počinio krađu od 100.000 kuna, drugi izgrebao 28 vozila

Pantovcak
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
11.02.2021.
u 09:11

Žičanu ogradu skidao je kako bi mogao ući u skladište te iz njega krasti metalni metalni pribor za izvođenje građevinskih radova

Godine očito nisu prepreka za mnoge stvari pa ni za sumnjive poslove, ako je suditi po slučaju o kojem je izvijestila PU zagrebačka.

Oni su, naime, za tešku krađu u kojoj je pričinjena šteta od 100.000 kuna osumnjičili 69-godišnjaka. Sumnjiče ga da je od sredine prosinca 2020. do početaka veljače 2021., najmanje 14 puta skidao žičane ograde sa skladišta jednog poduzeća u Medarskoj ulici.

Žičanu ogradu skidao je kako bi mogao ući u skladište te iz njega krasti metalni metalni pribor za izvođenje građevinskih radova.  Ukradeno je naknadno prodavao kao sekundarne sirovine.

Prijavljen je i njegov malo mlađi kolega, 61-godišnjak, kojeg policija sumnjiči da je oštetio ukupno 28 vozila. Njega se pak sumnjiči da je od kolovoza  2020. do kraja siječnja 2021. u Sesvetama odvijačem oštetio 28 automobila, kojim je grebao lak.  Kada je zadnji put to činio, uočio ga je građanin koji ga je zadržao do dolaska policije. Šteta je 73.750 kuna.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije