Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BET DODATAKA

Janković zaboravio na pomoćni stadion i dvoranu

gradilište
04.02.2010.
u 14:20

Pri projektiranju i gradnji novog ljubljanskog sportskog centra izostavljeni su potrebni pomoćni teren i pomoćna dvorana pa objekt ne odgovara standardima UEFE i FIBE.

LJUBLJANA - Pet mjeseci prije završetka gradnje i otvaranja novog ljubljanskog sportskog megaparka s nogometnim stadionom za 16 tisuća i dvoranom za 12 tisuća posjetitelja, gradske su vlasti otkrile da su »zaboravile« na pomoćno nogometno igralište i manju dvoranu za zagrijavanje i treniranje.

Sportski je park zajedno s trgovačkim centrom ljubljanski gradonačelnik Zoran Janković svojim biračima obećao prije četiri godine i otvaranje njegova sportskog dijela najavio do 30. lipnja međunarodnim sportskim događajem.

Bez tih pomoćnih objekata stadion i dvorana ne odgovaraju standardima i zahtjevima međunarodnih sportskih tijela UEFA, FIBA i IHF pa se sada ubrzano radi na projektima i njihovoj dogradnji.

Suočeni s propustom koji će objekat vrijedan 97 milijuna eura poskupjeti za još nekoliko milijuna eura, Jankovićevi se ljudi opravdavaju nedovoljnim iskustvom s gradnjom stadiona i sportskih objekata.

Komentara 10

DE
deželan
18:42 05.02.2010.

re: 04.02.2010. u 20:55h modrojezero Jankovič je Srb, sedaj imamo še novega ministra za okolje in prostor ki je Hrvat - Dalmatinec. Nobenih problemoh nimam z drugimi nacionalnostmi....to mi je zadni problem, saj nismo rejci psov ampak uspehov...vsaj upam ! ! Čistokrvnost neke pasme se običajno rezultira z degeneracijo. Če pa res krade ?? in če se nič ne odkrije , pomeni da je opozicija precej slaba !! Tudi Tito ni imel opozicije in posledice so bile ogromne ! lp

OB
-obrisani-
15:06 04.02.2010.

ne govori li vam ovo sve o slovencima. rijeci su ovdje suvisne

BT
bili-tartuf
18:02 04.02.2010.

ojha...\"travestit\" i \"transexual\"...(trajer=nositi, vestir=odjecá,....trans=pre,..prebaciti, sexual=spolovilo)...da se ne zabunis´...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije