Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritika iz hdz-a

Jandroković: Premijer se ponaša kao nekakva uvrijeđena frajlica

gordan jandroković,portal
Patrik Macek/PIXSELL
29.03.2013.
u 19:14

Jandroković je istaknuo kako je najmanje važno tko je iz koje stranke jer je glavni državni revizor neovisna institucija koja pazi da stranke poštuju zakone

- Zakoni su tu da se poštuju, a ne da, nakon što budete ulovljeni u kršenju zakona, onda u afektu kao uvrijeđena frajlica tražite da se ti zakoni mijenjaju. To nije na razini predsjednika Vlade niti predsjednika trenutno vladajuće stranke. To je ponašanje infantilno i neozbiljno - komentirao je u petak Media Servisu Gordan Jandroković pronašanje premijera Zorana Milanovića koji je, nakon što je objavljeno da njegovoj stranci prijete financijske sankcije, prozvao glavnog državnog revizora kao člana HDZ-a.

Jandroković je, pišu 24 sata, istaknuo kako je najmanje važno tko je iz koje stranke jer je glavni državni revizor neovisna institucija koja pazi da stranke poštuju zakone.

>>HDZ: Glavni revizor zamrznuo je 2010. članstvo u stranci

 

Komentara 1

DA
danka1234
19:30 29.03.2013.

Pa rosavom premjeru je HDZ dezurni krivac za sve,banda crvena HDZ-e im je kriv za rusenje im drage i neprezaljene Jugodalije tamnice hrvata-gorjeli u paklu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije