Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispraćaj

J. Kosor na pokopu oca s kojim nije bila u kontaktu 55 godina

Jadranka Kosor pogreb
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/7
10.12.2013.
u 17:37

S njezinom majkom Zoricom Mirko se rastao dok je još bila djevojčica, a na pokopu je bio i Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a

Na gradskom groblju u Čakovcu danas je pokopan Mirko Kosor, otac bivše premijerke Jadranke Kosor. Preminuo je nakon kratke i teške bolesti u 86. godini. S njezinom majkom Zoricom rastao se dok je još bila djevojčica i nisu bili u kontaktu više od 55 godina. Ipak, došla je na posljednji ispraćaj.

– Hvala na sućuti – samo je rekla novinarima čekajući ispraćaj. Na sprovodu je bio i njezin rođak Darinko Kosor, predsjednik zagrebačke Gradske skupštine, s kojim se i pozdravila. Sućut joj je prvi došao izraziti međimurski župan Matija Posavec.

Pokojni Mirko živio je s drugom suprugom Verom u Čakovcu, gdje je do umirovljenja radio u AMD-u, preteči današnjeg HAK-a. Nakon što je izabrana za premijerku, mediji su pokušavali doći do njegove izjave, no izbjegavao je susrete s novinarima. S polubratom Ninoslavom, čakovečkim poduzetnikom, susrela se navodno samo jedanput na kavi u Zagrebu.

Komentara 52

Avatar petrolio
petrolio
18:33 10.12.2013.

zašto je to uopće vijest? to je njena privatna stvar koja nikoga ne zanima!

Avatar drug lenjin
drug lenjin
17:54 10.12.2013.

Pa zašto nebi došla na pogreb to je njezin otac?

CV
cvijece
19:19 10.12.2013.

Teška je tema ,samo netko tko je imao slično iskustvo može reći nešto o tome.Svakako mislim da je gospođa Kosor ipak dobro učinila što je došla na posljednji ispraćaj svom ocu,a kako joj je bilo pri duši,to samo ona znana i neka tako ostane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije