Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Ispovijest prostitutke: Klijenti su mi bili poduzetnici, bankari, političari...

fufa
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
17.12.2015.
u 22:10

"Što se tiče policije, tražila sam od njih, ali većinom sam dobivala batine ili su me vratili opet svodniku"

– Što biste vi učinili da vam netko cijev duge devetke prisloni o glavu i kaže: "Vi ćete raditi ono što ja kažem." Biste li vi dopustili da vas ubije jer vjerujete da će vas ubiti ili ćete reći neću – ispričala je bivša seksualna radnica u Hrvatskoj u razgovoru za N1 u povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad seksualnim radnicama.

U svijet prostitucije ušla je sa 18 godina, pod pritiskom. Klijenti?

– Svi koji imaju malo više novca – poduzetnici, bankari, konzulati, političari, javne osobe, turisti, stranci... – rekla je.

Cijene se, kaže, kreću od 100 do 5000 eura. Prostitutke se boje policije za koju tvrdi da su često u dosluhu sa svodnicima.

– Što se tiče policije, tražila sam od njih zaštitu, ali većinom sam dobivala batine ili su me vratili opet svodniku – kaže.

>> Uhićeno četvero ljudi u tri nepovezana lanca prostitucije

>> Bivši policajac osuđen jer je nije prijavio prostituciju

Komentara 24

DU
Deleted user
23:38 17.12.2015.

To su lažni intervjui. Kakvih 5000 eur ? Toliko koštaju razne renomirane manekenke,pevaljke i tv starlete. Sve ove iz oglasa i uličarke rade za 50 - 300 Eur.U Hrvatskoj vjerojatno oko 150/eur sat. I tko te to tjera pištoljem daa ideš u prostituciju? dajte molim vas ...N1 je dno od tv inaće...tko normalan to gleda?

Avatar poljicanin
poljicanin
00:56 18.12.2015.

Novinari VL-a sve znaju ,sve vide,sve čuju,sve i svašta pišu.Što bi mi,obični smrtnici ,radili bez ovakvih jako važnih članaka?

BF
bf2
22:29 17.12.2015.

kakav je ovo članak? dali je to pisano u stilu "nastavit će se"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije