Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INTERNETU GA ISMIJAVALI

Stavili stream svijeće Donald Trump: Pogledajte kako se Trump topi

Svijeća s Trumpovim likom
Foto: Screenshot
1/2
09.11.2016.
u 10:52

"Seksist, rasist, crni vrag..." Tek su neki od "epiteta" kojima ga časte na društvenim mrežama, ali razina ismijavanja novog američkog predsjednika, 45. po redu, dosegnula je neke nove razine

Svijet mu se ruga. Ali i Amerikanci! Barem oni koji nisu glasali za njega. 

Donald Trump izborio je pobjedu u utrci za Bijelu kuću i šokirao svijet, ali po društvenim mrežama vidljivo je i kako su mnogi Amerikanci šokirani. 

Ali tko je onda glasovao za Trumpa, multimilijardera bez prethodnog političkog iskustva i koji je sam priznao da nije plaćao porez i za kojeg su se vezale mnoge afere? 

"Seksist, rasist, crni vrag..." Tek su neki od "epiteta" kojima ga časte na društvenim mrežama, ali razina ismijavanja novog američkog predsjednika, 45. po redu, dosegnula je neke nove razine.

"Orange is new black" (Narančasta je nova crna, jedna je češćih objava na Twitteru uz fotografiju lica Donalda Trumpa i Baracka Obame, op.a. )

Nakon što je u izbornoj noći, u Hilton stigla torta s Trumpovim likom , urednik i novinar ABC Newsa Jason Volack objavio je fotografiju torte na svom Twitter profilu. 

Bilo je to sasvim dovoljno da se kreativci pozabave fotošopom i počnu objavljivati fotografije te torte koja ih je izbezumila. 

 

 

Posebno šaljiva i zanimljiva bila je objava voštane svijeće na Huffington Postu.

Videosnimku kako se pred vašim očima topi Donald Trump, pogledalo je nekoliko milijuna ljudi u samo nekoliko sati,  a gotovo 40 tisuća puta je podijeljena na Facebooku. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:54 09.11.2016.

Ruganje je nekom ljudima zanimanje i ja te razumijem. Ali nije USA presjednik baš neatraktivno bit, čak i za pametne. I zato pametna gospodo nađite način da to postanete. Ili možda da se počnete rugati zavidnom liku u ogledalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije