Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Habijanovu društvu

Ilčić o prvom pijanstvu: 'Bio sam u JNA, malo mi se ljuljuškalo...'

Damir Habijan, Lena Radanović i Ladislav Ilčić
Foto: Screenshot YouTube
08.04.2018.
u 11:10

Ilčić je uoči posljednjih lokalnih izbora rekao da ne može podržati Habijana za gradonačelnika Varaždina jer smatra da on ne živi demokršćanskim načinom života

Saborski zastupnik Hrasta Ladislav Ilčić i šef varaždinskog HDZ-a Damir Habijan našli su se zajedno pred kamerama u pomalo neobičnoj situaciji - u lifestyle emisiji u kojoj se između ostalog pričalo i o prvim pijanstvima.

Emisija Mai Tai eTV-a, u kojoj je sudjelovala i varaždinska plesačica Lena Radanović, bila je zanimljiva po tome što je Ilčić uoči posljednjih lokalnih izbora rekao da ne može podržati Habijana za gradonačelnika Varaždina jer smatra da on ne živi demokršćanskim načinom života.

Toga se neizravno prisjetio Habijan kada je na pitanje voditeljice o tome kako hrani svoj duh uz smijeh odgovorio kako pokušava biti u skladu s demokršćanskim načelima.

- Ja bum šutel - odgovorio je u istom stilu Ilčić.

- I bolje - nasmijao se Habijan.

Na pitanje o prvom pijanstvu Ilčić je prepričao zanimljivo iskustvo.

- Bio sam još u JNA, za rođendan sam dobio izlaz i pili smo, mislim, gin-tonik. Čini mi se da sam toga popio više, a ja slabo pijem alkohol i onda nisam naviknut. I onda znam da mi se malo ljuljuškalo - rekao je Ilčić, dodajući da su potom još došli u dom JNA u Zaječaru, gdje su ljudi voljeli vojsku pa su ih još počastili odojkom.

Damir Habijan, Lena Radanović i Ladislav Ilčić
1/6

Komentara 20

DU
Deleted user
11:35 08.04.2018.

Ča Je Život Vengo Fantažija...

PP
plavac plavi
12:39 08.04.2018.

Blesav članak, s namjerom diskreditiranja Ilčića!!

PR
propalismoFranjoskroz
11:28 08.04.2018.

Oho, on nije imao mamu vojnu lekarku??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije