Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povijest se nastavlja

Igoru Rađenoviću ponovno upućene prijetnje smrću: Traže ga prekid angažmana u tvrtci

Igor Rađenović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
24.01.2019.
u 15:22

Igor Rađenović nije htio komentirati ove događaje, no u svibnju 2008. godine Rađenović je pretučen bejzbol palicom u vrijeme dok je bio direktor Zagrebačkih cesta

Direktoru Sisačkog vodovoda Igoru Rađenoviću, koji je na tu poziciju došao krajem listopada 2017. godine, ponovno su upućene prijetnje smrću koje je on prijavio policiji. Riječ je o pismu koje je upućeno na adresu Sisačkog vodovoda, a u kojem se od njega traži prekid angažmana u ovoj gradskoj tvrtci.

Prije nekog vremena gotovo identično pismo je ubačeno u poštanski sandučić Sisačkog vodovoda, te je policija obavila istragu u sklopu kojeg su na obavijesne razgovore pozvani i neki radnici ove gradske tvrtke. No, počinitelj nije identificiran. Sada su prijetnje ponovljene, a u policiji su nam potvrdili kako se provode izvidi vezani uz događaj.

Igor Rađenović nije htio komentirati ove događaje, no u svibnju 2008. godine Rađenović je pretučen bejzbol palicom u vrijeme dok je bio direktor Zagrebačkih cesta. Tada se kao motiv napada spominjalo njegovo izvješće o otkrivenim fiktivnim radovima u ovoj tvrtki u vlasništvu Grada Zagreba.

Na tri godine zatvora zbog tog napada osuđen je bio Miodrag Šimunac koji je kao naručitelja napada naveo prethodnog direktora Zagrebačkih cesta. Ovom napadu također je prethodilo prijeteće pismo koje je nekoliko mjeseci ranije stiglo na Rađenovićevo  radno mjesto. U slučaju najnovijih prijetnji neke indicije ukazuju kako je riječ o nekom od djelatnika ove gradske tvrtke.  

>>Pogledajte video: Terorističke prijetnje

 

Komentara 3

OK
okvals54
17:32 24.01.2019.

Opet "ugrozeni" Srbin,a stalno Direktor.Sto bih volio i ja biti ovako ugrozen.

Avatar VinkoL
VinkoL
18:28 24.01.2019.

Pa nek sjedne na traktorče i u otadžbinu. Tam bu, med svojima, siguran. Zakaj ga prisiljavati da živi u državi koju ne voli, ne?

MO
morska
16:55 24.01.2019.

A ne traze Ga, nije se izgubio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije