Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj Zovak

Zaprijetio uredniku News Bara zbog Oluje: 'I ti ćeš dobiti u potiljak'

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
17.08.2018.
u 12:09

Domagoj Zovak prijavio je policiji prijetnje smrću koje je dobio putem društvene mreže Facebook.

Satiričar i urednik satirične emisije News Bar Prime Time Domagoj Zovak putem Facebooka dobio je prijetnje smrću koje je prijavio, potvrdila je policija u petak.

Zovak je prijetnje smrću dobio nakon posljednje epizode News Bar Prime Timea koja se bavila prošlotjednom obljetnicom "Oluje". Tada mu je s Facebook profila, s kojeg je i prije dobivao poruke, većinom uvrede, poručeno: "I ti ćeš dobiti u potiljak, kunem se." Osim prijetnje smrću, muškarac je Zovku poslao i raspored autobusne linije kojom je on (Zovak) godinama redovito putovao u posjet obitelji. 

Urednik satirične emisije News Bar u izjavi za N1 televiziju, gdje se također emitira ta satirična emisija, rekao kako je sjajno što smo toliko napredovali kao društvo da je normalno kad na televiziji vidiš nešto što ti se ne sviđa da se ljudi jednostavno, umjesto daljinskog upravljača, odluče za prijetnju smrću autoru emisije. 

"Trebalo je dogurati do ovoga. Ali, malo branitelji koji otkazuju koncerte nepoćudnim pjevačima, pa DORH koji ne goni one koji prijete jer su bili pijani i jer su branitelji, pa predsjednica koja kaže da su prijetnje samo izraz nezadovoljstva i u konačnici dođemo do ovako olakog razbacivanja s prijetnjama smrću. Ja sam to sad prijavio", rekao je Zovak.

Policija je potvrdila da je zaprimila prijetnje smrću Zovaku.

Pogledajte gdje su i što sada rade nekad poznate TV voditeljice i urednice

Komentara 33

AN
angeomihael
12:28 17.08.2018.

Tip je mentalni zločinac,isti Šljivančanin.

CE
cenzura
13:31 17.08.2018.

Jad i bjeda su današnji ljevičari! Čim ih neko krivo pogleda kmeče ko p.....! Gdje su ona vremena kad su goloruki jurišali na bunkere?

BA
balance
13:25 17.08.2018.

😂😂😂😂..ovu dvojicu vi nazivate satiričarima.😂😂😂😂...kreteni na kvadrat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije