Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak u Tuhelju

Igor Dragovan: Ne bojim se pada rejtinga SDP-a

SDP
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/11
12.12.2014.
u 17:35

Ocjenjujem da kampanja ide jako dobro, on je planirao svoju kampanju, ona ide svojim tijekom i mi očekujemo vrlo, vrlo dobar rezultat – kaže Dragovan kojem je i neupitna potpora javnosti

Nije bio tajan, no na sastanak SDP-ovaca u Termama Tuhelj koji je počeo danas u 16 sati, novinari nisu mogli jer je, prema riječima glavnog tajnika SDP-a Igora Dragovana, to bio radni sastanak, a osim premijera Zorana Milanovića tu se okupio cijeli SDP-ov vrh uključujući ministre Branka Grčića, Mihaela Zmajlovića, Ranka Ostojića, Milanke Opačić, Siniše Varge i drugih, preko saborskih zastupnika od Ingrid Antičević Marinović do Dragice Zgrebec, župana od kojih smo vidjeli Vojka Obersnela, Zlatka Komadine, Željka Kolara i drugih viđenijih članova stranke poput Rajka Ostojića i drugih. Neki od njih prenoćit će u Termama Tuhelj, a nikakvi detalji, osim izjave Igora Dragovana, nisu se mogli doznati jer je poprilično jako osiguranje novinare smjestilo čak u susjedni hotel.

 – Svake godine se pred kraj godine nađemo, klub zastupnika s članovima Vlade, dijelom gradonačelnika i župana. To je tradicionalno radni sastanak gdje se malo porazgovara o protekloj godini i onom što je pred nama. Ove godine su i predsjednički izbori kojima smo apsolutno posvećeni kao stranka – kazao je glavni tajnik SDP-a Ivan Dragovan koji odbacuje neke dojmove da je logistika oko predsjedničkih izbora ove godine malo slabija jer se SDP-ovi članovi Vlade malo pojavljuju s kandidatom Ivom Josipovićem.

– Ocjenjujem da kampanja ide jako dobro, on je planirao svoju kampanju, ona ide svojim tijekom i mi očekujemo vrlo, vrlo dobar rezultat – kaže Dragovan kojem je i neupitna potpora javnosti.

Dragovan se ne boji niti pada rejtinga SDP-a jer po njemu posljednjih mjeseci on pomalo raste.

– Na SDP-u je da u idućih godinu dana jasno ispuni ono što je zacrtao, a građani će za godinu dana odlučiti što misle o tome – kaže Dragovan, a na pitanje na koji se to način namjerava popravljati rejting do idućih parlamentarnih izbora Dragovan je odgovorio kako samo može reći da će od početka iduće godine milijun građana imati veću plaću, pa će se i na taj način ispuniti ono što je najavljivano.

>> Drugim regijama zaželio zagorski razvoj i entuzijazam

Komentara 29

II
iifever2
18:41 12.12.2014.

pa sto bi se covijek bojao kada postoji 500 000 glasaca duhova

ZN
znatizeljan2013
19:23 12.12.2014.

Samo vi očekujte vrlo, vrlo dobar rezultat.. Odličan će postići Kolinda i postati prva hrvatska predsjednica!

Avatar kravata
kravata
18:08 12.12.2014.

Vraća se Holy sa bivšim SDP-ovcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije