Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA EU - KORMILU

I u Beču izvršena primopredaja predsjedanja Vijećem EU-a između Hrvatske i Njemačke

Primopredaja hrvatskog predsjedanja Njemačkoj
Foto: Veleposlanstvo RH Beč
1/2
02.07.2020.
u 00:00

Primopredaja je protekla u dobrom raspoloženju uz currywurst i puno optimizma za predstojećih 6 mjeseci

Zajedničkim foto-terminom na „würstelstand-u“ Bitzinger preko puta poznatog bečkog muzeja Albertina hrvatski veleposlanik u Austriji Daniel Glunčić, njemački veleposlanik Ralf Beste i voditelj austrijskog predstavništva Europske komisije u Beču Martin Selmayr obilježili su primopredaju predsjedanja Vijećem EU-a između Hrvatske i Njemačke.

Veleposlanik Glunčić čestitao je veleposlaniku Besteu te mu zaželio sve najbolje za predsjedanje Njemačke EU-om do kraja ove godine. Primopredaja je protekla u dobrom raspoloženju uz currywurst i puno optimizma za predstojećih 6 mjeseci.

Veleposlanik Glunčić je svojim kolegama izrazio nadu da neće više biti takve korona-krize, a niti potresa koji bi ugrozio predsjedanje, kao što se je dogodilo za vrijeme hrvatskog predsjedanja Vijećem EU-a, Naposljetku je svojem njemačkom kolegi poručio „Jetzt geht’s um die Wurst“ (Sve ili ništa!), stoji u priopćenju Veleposlanstva Republike Hrvatske, poslanom u srijedu medijima.

Komentara 2

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
07:49 02.07.2020.

Ja nisam ni primijetio da smo predsjedali EU. Jeste li vi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije