Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlazimo iz krize?

I. Josipović: Još je rano za ocjenu je li Hrvatska izašla iz krize

ivo josipović (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
Autori: mš/VLM, IČ/VLM
26.11.2010.
u 13:27

Komentirajući procjene Zavoda za statistiku, Josipović je izjavio da je svaki pozitivan podatak dobrodošao

Nakon uzastopnog pada BDP-a od početka 2009. godine u trećem tromjesečju ove godine gospodarstvo je raslo 0,2 posto, prve su procjene Državnog zavoda za statistiku.

Tako smo tehnički izašli iz recesije, no ne iz krize. Već prvi podaci za zadnje tromjesečje ne daju optimizma da će se povoljna kretanja nastaviti, odnosno BDP bi opet mogao imati negativan predznak.

Komentirajući prve procjene Zavoda za statistiku, predsjednik Ivo Josipović izjavio je da je svaki pozitivan podatak dobrodošao.

– Još je prerano za ocjenu da je Hrvatska izašla iz gospodarske krize – rekao je Josipović nakon završetka VI. Kongresa Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, istaknuvši da i dalje treba raditi kako bismo što prije izašli iz krize.

Komentara 16

PI
piccolo
18:49 26.11.2010.

praseca gripa evo svinjska prehlado nađosmo se na istoj strani, slažem se s tvojim BLJAK

OB
-obrisani-
17:08 26.11.2010.

Ma izašla je izašla,,evo Sanader se već razbacuje milionima eura,Rajić kupuje po srbiji ,Žužul gradi ,a ni mi nismo daleko iza njih Dok je Hrvat.naroda i nas na vlasti,nema krize,dragi crveni prijatelju

PG
praseca gripa
18:43 26.11.2010.

Sad ionako sve ide preko Beograda.To ce nam ubuduce bit barometar. Predsjednici su se vec slizali,a sad je na narodu da to amenuje i gdje ce nam bit kraj! Najvjerojatnije tamo gdje smo i poceli;u balkanskom blatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije