Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupanje iz noćne more

Htio snimiti obitelj iz zraka pa u panici gledao što im se približava

plaža, ocean
Foto: Getty Images
02.07.2019.
u 17:02

Otac je s obale promatrao svoju suprugu i troje djece kako se kupaju te je pomislio kako je to idealna prilika da ih snimi s dronom iz zraka. Kada ga je uključio, imao je što vidjeti

Dan Watson bio je sa svojom obitelji na kupanju na popularnoj plaži New Smyrna u američkoj saveznoj državi Floridi kada im se dogodila gotovo filmska scena.

Otac je s obale promatrao svoju suprugu i troje djece kako se kupaju te je pomislio kako je to idealna prilika da ih snimi s dronom iz zraka. Uključio je kameru na dronu, a kada je pogledao što mu je u kadru, šokirao se.

Desetak metara do njegova obitelji nazirala se sjena morskog psa koji je plivao prema obali.

Otac je odmah počeo galamiti supruzi i djeci da izađu iz oceana.

Na Instagramu je objavio dvije fotografije koje je snimio. Na prvoj se vidi kako morski pas pliva prema obitelji, a na drugoj kako oni trče iz oceana, a morski pas odlazi prema dubini.

– Kada razmišljaš o morskim psima pomisliš da su u dubokoj vodi, nikada ih ne zamišljam tako blizu i ne misliš da bi mogli doći u vodu koja je do koljena duboka. Zastrašujuće je vidjeti koliko se približio mojoj djeci – rekla je majka Sally koja je s djecom bila u vodi.

Inače, na Floridi je od 1882. godine zabilježeno 827 neisprovociranih napada morskih pasa, a posljednji napad dogodio se prošle nedjelje kada je na istoj plaži morski pas za nogu ugrizao 18-godišnjaka koji je bio na dasci za surfanje.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:03 02.07.2019.

"Neisprovocirani" napad morskog psa???? Kaj bi to trebalo znaciti? Isprovocirani je kad mu stisnes samarcinu?

DU
Deleted user
21:13 02.07.2019.

Naravno, nepismeni Večernji štedi na lektorima pa ima nepismene tekstove. Ne snima se "s dronom" nego "dronom". Pozdravite vlasničke škrtice iz Crkve koje ne žele zaposliti lektora da ispravlja nepismenosti.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
19:53 02.07.2019.

To je u Americi normalno. Ajkule i raze plivaju u plitkoj vodi. Izmedju ostaloga i zbog toga kupaci ne idu duboko u more. Tamo se udje u vodu do stomaka zbog osvjezenja a ne zbog kupanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije