Naslovnica Vijesti Hrvatska

HT-u rok za selidbu antene, Tele2 svoju smjestio u – crkveni zvonik

Antena teleoperatera smještena je u blizini vrtića i pošte, između zgrade i kuća. Tele2 pak ima odašiljač – u crkvenom zvoniku!
20. prosinca 2011. u 12:07 0 komentara 7 prikaza
'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 29.07.09., Cakovec, Hrvatska- Gradonacelnik Murskog Sredisca, Josip Dobranic. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'

MURSKO SREDIŠĆE – Gradsko vijeće Murskog Središća odlučilo je da se dogovori o preseljenju HT-ova antenskog stupa trebaju obaviti najkasnije do početka svibnja iduće godine, do kada se stup treba preseliti iz središta grada.

– U protivnom Grad će podnijeti službenu prijavu nadležnoj građevinskoj inspekciji – najavio je gradonačelnik Josip Dobranić. Antena teleoperatera smještena je u blizini vrtića i pošte, između zgrade i kuća. Tele2 pak ima odašiljač u – crkvenom zvoniku! Građani već godinama negoduju jer se boje zračenja. Prije nekoliko mjeseci dogovoreno da će HT o svom trošku premjestiti stup, no Grad bi trebao osigurati lokaciju. 

Adrenalinska Hrvatska
Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.