Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMIR GOLAĆ

Hrvatski biznismen na tjeralici zbog poreza

10.09.2013.
u 22:28

Azerbajdžan preko Interpola pokušava otkriti gdje se nalazi 34-godišnji Damir Golać

Sud u Azerbajdžanu objavio je tjeralicu za hrvatskim biznismenom koji je optužen da je utajio porez. Azerbajdžan tako preko Interpola pokušava otkriti gdje se nalazi 34-godišnji Damir Golać, koji se biznisom bavio u toj zemlji.

Hrvatski biznismen nije jedini, jer preko Interpola Azerbajdžan traži više inozemnih poslovnjaka koje sumnjiči da nisu platili porez. Prema Poslovnoj Hrvatskoj, Golać se bavio gradnjom, osnovao je poduzeće 2006. godine, ali promet mu je dolaskom krize pao.

>> U Hrvatskoj uhićen Nijemac s Interpolove \'crvene\' tjeralice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije