Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvatska potpora Miloradu Dodiku ne počinje i ne završava Pupovčevim odlaskom u Banju Luku

15.01.2022. u 19:46

Zašto Hrvatska samostalno ne nametne sankcije Dodiku i njegovu rušilačkom pohodu na BiH?

Komentara 5

Avatar southman
southman
20:32 15.01.2022.

Što radi Dodik ?? Radi u RS isto ono što Izetbegovic radi u cijeloj BiH.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:12 15.01.2022.

Zasto bi se HR mjesala tako intenzivno u BiH. Da nam na kraju muslimani zahvale kao sto to oni inace cine? Muslimani provociraju i ugnjetavaju Hrvate u BiH slicno ili cak gore od Srba. Nema nikakvoga smisla da mi ratujemo (politick kamoli vojno) za njih. Kada to radimo se na kraju daje Hrvatskoj i Hrvatima krivica za sve. Ako jednom na svoju stetu nekome pomognes ispadnes naivan. Ako to drugi puta opet radis onda si idyot.

HA
Habuhabuhabu
22:29 15.01.2022.

Ja kao Bošnjak želim da Hrvati i dalju pružaju podršku Dodiku. Što veća, to bolja. Što se mene osobno, lično i sebično tiče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije