Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET Na Staroj sisačkoj žestoki sudar kamiona i automobila

Hondom izletio pred miješalicu i poginuo

mikser-txt.jpg
import
30.09.2007.
u 00:33

ZAGREB – U žestokom sudaru kamiona miješalice za beton i triju osobnih automobila, sinoć u 18.08 na raskrižju Stare sisačke ceste i Đačke ulice na mjestu je poginuo vozač honde accord S. D. (37).

Do nesreće je došlo kada je vozač honde, koji je vozio iz Đačke ulice iz smjera Odre i pokušao presjeći Staru sisačku, izletio ravno pred kamion, koji je naišao iz smjera Zagreba. U žestokom udarcu kamion je doslovno ušao u hondu gotovo cijeli metar.

Peugeot na citroen
– Kamion je naletio na lijevu bočnu stranu honde i odbacio je na peugeot 307 koji je čekao iz smjera Siska kako bi skrenuo u Đačku ulicu. Od udarca peugeot je odbačen na citroen, koji je odmah iza njega čekao na raskrižju – objasnio nam je voditelj ekipe za očevid i dodao da osim poginulog  nije bilo ozlijeđenih te da nitko od preživjelih sudionika u nesreći nije bio pod utjecajem alkohola. U peugeotu su bili vozač, suvozač i dvoje djece na stražnjem sjedalu, a u citroenu samo vozačica i suvozač.

Od prijatelja poginulog vozača doznali smo na mjestu nesreće da je S. D. otac malog djeteta. Vozačica citroena kazala nam je pak da se sve dogodilo tako brzo da se nije moglo reagirati.

– Samo sam vidjela da je naišao kamion te da se peugeot zaletio u nas. Imali smo sreću da je peugeot čekao na raskrižju, inače bismo mi bili ti na koje bi naletjela honda – rekla je.

Obećanja zaborave
Stanari okolnih kuća pozvali su Hitnu čim su začuli prasak.

– Hitna je stigla za 10 minuta. Ostali vozači pokušali su pomoći vozaču smrskane honde, ali već je bilo gotovo. Čovjek je u licu posivio i vidjelo se da daje zadnje trzaje – opisala je jedna od očevitkinja i apelirala na nadležne da napokon postave semafor koji obećavaju nakon svake nesreće, a ubrzo svoja obećanja zaborave.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije