Naslovnica Vijesti Hrvatska

H. N. Srzić odlazi za mjesec, a E. Gojan tek za tri

Novak-Srzić trenutačno je na bolovanju, na kojem će vjerojatno ostati za vrijeme trajanja cijelog jednomjesečnog otkaznog roka
27. ožujka 2015. u 07:00 12 komentara 2305 prikaza
Hloverka Novak Srzić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/2

Hloverka Novak-Srzić i Elizabeta Gojan primile su obavijesti o otkazima koje im je, zbog istupanja u javnosti bez odobrenja nadređenih, poslao glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman. No, Novak-Srzić službeno će bez posla ostati za mjesec dana, dok Gojan ta sudbina čeka za tri mjeseca. Razlika je u tome što Hloverki Novak-Srzić otkazni rok traje mjesec dana, a onda, kako stoji u njezinu otkaznom pismu “nema više potrebe za radom”.

Novak-Srzić trenutačno je na bolovanju, na kojem će vjerojatno ostati za vrijeme trajanja cijelog jednomjesečnog otkaznog roka. Elizabeta Gojan pak, s obzirom na to da je samohrana majka, ima pravo na otkazni rok od tri mjeseca i ona će otkazni rok provesti radno, što znači da ćemo do kraja sezone, do ljeta, moći gledati njezinu emisiju “Damin gambit”. Kako Novak-Srzić nije htjela ništa reći, a Gojan nije odgovarala na pozive, sve ovo neslužbeno doznajemo od njihovih kolega.

>> Goran Radman poslao otkaze Hloverki Novak-Srzić i Elizabeti Gojan

>> Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić dobile otkaz na HTV-u

>> Grabar-Kitarović: Neugodno su me iznenadili izvanredni otkazi Gojan i Novak Srzić

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
 • walti:

  leglo Kos-a i udbe je tzv htrvatska televizija u kojoj srbi si srbkinje caruju a ludi hrvati placaju srbsko cetnicku propagandu

 • bubimir:

  radmanu je izgleda otkazni rok jedno 25+ godina

 • Avatar babatero
  babatero:

  Za tri miseca jugoslaveni će ostati bez „voditeljke“! Možda Srbija ima interesa? A tko će ga znati, mahom su se jugovići i titići sjatili u Hrvatsku, lipša je, komotnija, narod tolerantan i trpeći, ovdje je lako držati teror poradi svojih ... prikaži još!ih privilegija a narod šuti! Ili šute mediji o mišljenju naroda na ovu nakaradu i sprdačinu od vlasti!?