Naslovnica Vijesti Hrvatska

GSS spasio planinara koji si je slučajno nožem probo bedro

Narančić se s još trojicom kolega planinara iz Zagreba krenuo penjati po stijenama podno vrha Badanj, a do ozljede opasne za život došlo je kada ga je kroz bedro slučajno probo nož koji je nosio.
02. siječnja 2010. u 22:17 2 komentara 7 prikaza
gss
Foto: GSS

Pripadnici Gorske službe spašavanja danas su na Velebitu spasili planinara Miroslava Narančića iz Koprivnice, piše Slobodna Dalmacija. Narančić se s još trojicom kolega planinara iz Zagreba krenuo penjati po stijenama podno vrha Badanj, a do ozljede opasne za život došlo je kada ga je kroz bedro slučajno probo nož koji je nosio.

Ostali planinari pozvali su pomoć, a kada su članovi GSS-a iz Gospića došli do Narančića, bio je u teškom stanju, pothlađen i s ozlijeđenom nogom koja je krvarila. Unatoč lošim vremenskim uvjetima, a na Velebitu je u to vrijeme trajala snježna mećava, članovi GSS-a, nakon što su mu pružili prvu pomoć, transportirali su ga do gospićke bolnice, gdje je zadržan na liječenju.

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Prevedeno na hrvatski to bi znacilo da ga je piknul njegov vlastiti noz koji nije imal dobre korice, ili si ga je tak blesavo pripasal da mu se to moglo dogoditi, izgleda ...

  • Avatar Robinzon
    Robinzon:

    Ja bih ovom budali, kada se oporavi, naplatio kompletan trošak spašavanja plus PDV, kako bi se i fond službe oporavio.