Naslovnica Vijesti Hrvatska

Britki Hercegovac fra Mario Knezović gostovao u emisiji More milosrđa

Fra Mario je svećenik izuzetne energije i beskrajno radišan, a dobar je poznavatelj modernih medija, ima svoju vlastitu internetsku stranicu, na kojoj objavljuje svoje propovijedi, duhovne obnove i tekstove
28. rujna 2018. u 22:01 13 komentara 2729 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

I ovoga petka na Laudato televiziji i internetskom portalu Večernjeg lista od 22 sata do ponoći emitirat će se duhovna kontakt emisija "More milosrđa" u kojoj gledatelji mogu pozivati gosta svećenika u studio i izravno mu postavljati pitanja.

More milosrđa - Darko Pavičić Pogledajte emisiju Novo u eteru: Krenuo duhovni kontakt program 'More milosrđa'

Večeras je gost britki hercegovački franjevac, fra Mario Knezović, komunikolog, novinar i pastoralac, koji je na glasu kao čovjek bez dlake na jeziku.

- Doista je bila sreća dobiti ovakvoga gosta u večerašnju emisiju. Inače, fra Mario Knezović ima svoju emisiju "Agape", koja svakoga petka uvečer izravno ide s Radio Mira Međugorje, u kojoj redovito gostuju atraktivni gosti, a drugi dio posvećen je pozivima slušatelja.

 | Autor :

Fra Mario je svećenik izuzetne energije i beskrajno radišan, a dobar je poznavatelj modernih medija, ima svoju vlastitu internetsku stranicu, na kojoj objavljuje svoje propovijedi, duhovne obnove i tekstove - kaže novinar Večernjeg lista Darko Pavičić, koji je urednik i voditelj "Mora milosrđa" na Laudato televiziji.

Darko Pavičić Molitva, misa i ispovijed prije važnog boks-meča

- U prošloj, tj. prvoj emisiji gostovao je isusovac i psiholog p. Mijo Nikić i odaziv gledatelja bio je više nego odličan. Telefon je neprestano zvonio, što je znak da ljude itekako zanimaju duhovne teme. Meni osobno jako je drago da je broj gledatelja i na našim internetskim stranicama Večernjaka bio velik - kaže naš novinar.

Dakle i večeras na Laudatu i www.vecernji.hr nova emisija "More milosrđa" s gostom iz Hercegovine fra Marijem Knezovićem, kojega gledatelji mogu kontaktirati na telefon 01/7888 595.

>> Pogledajte razgovor s Darkom Pavičićem o pedofiliji u Crkvi

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

 • zimerman:

  Za svaku pohvalu , hrvatski mediji trebaju što više ovakvi kvaliteti gostiju.

 • ljudeman:

  Prva tri komentatora inače su liberalni i tolerantni. Osim, naravno, ako je riječ o katoličkoj vjeri i tradicionalnim vrijednostima

 • Avatar Ante-Portas
  Ante-Portas:

  Beskrajno radisan ahaha.