Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duhovna emisija

Britki Hercegovac fra Mario Knezović gostovao u emisiji More milosrđa

28.09.2018.
u 22:01

Fra Mario je svećenik izuzetne energije i beskrajno radišan, a dobar je poznavatelj modernih medija, ima svoju vlastitu internetsku stranicu, na kojoj objavljuje svoje propovijedi, duhovne obnove i tekstove

I ovoga petka na Laudato televiziji i internetskom portalu Večernjeg lista od 22 sata do ponoći emitirat će se duhovna kontakt emisija "More milosrđa" u kojoj gledatelji mogu pozivati gosta svećenika u studio i izravno mu postavljati pitanja.

Večeras je gost britki hercegovački franjevac, fra Mario Knezović, komunikolog, novinar i pastoralac, koji je na glasu kao čovjek bez dlake na jeziku.

- Doista je bila sreća dobiti ovakvoga gosta u večerašnju emisiju. Inače, fra Mario Knezović ima svoju emisiju "Agape", koja svakoga petka uvečer izravno ide s Radio Mira Međugorje, u kojoj redovito gostuju atraktivni gosti, a drugi dio posvećen je pozivima slušatelja.

Fra Mario je svećenik izuzetne energije i beskrajno radišan, a dobar je poznavatelj modernih medija, ima svoju vlastitu internetsku stranicu, na kojoj objavljuje svoje propovijedi, duhovne obnove i tekstove - kaže novinar Večernjeg lista Darko Pavičić, koji je urednik i voditelj "Mora milosrđa" na Laudato televiziji.

- U prošloj, tj. prvoj emisiji gostovao je isusovac i psiholog p. Mijo Nikić i odaziv gledatelja bio je više nego odličan. Telefon je neprestano zvonio, što je znak da ljude itekako zanimaju duhovne teme. Meni osobno jako je drago da je broj gledatelja i na našim internetskim stranicama Večernjaka bio velik - kaže naš novinar.

Dakle i večeras na Laudatu i www.vecernji.hr nova emisija "More milosrđa" s gostom iz Hercegovine fra Marijem Knezovićem, kojega gledatelji mogu kontaktirati na telefon 01/7888 595.

>> Pogledajte razgovor s Darkom Pavičićem o pedofiliji u Crkvi

Komentara 12

ZI
zimerman
03:37 29.09.2018.

Za svaku pohvalu , hrvatski mediji trebaju što više ovakvi kvaliteti gostiju.

LJ
ljudeman
18:20 28.09.2018.

Prva tri komentatora inače su liberalni i tolerantni. Osim, naravno, ako je riječ o katoličkoj vjeri i tradicionalnim vrijednostima

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:36 28.09.2018.

Beskrajno radisan ahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije