Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUHAR ZAPALIO TWITTER

Gordon Ramsay rekao nešto od čega se Dalmatincima diže kosa na glavi, u raspravu se uključile i ambasade

Foto: YouTube screenshot/Twitter
1/3
22.09.2021.
u 22:10

Epizoda serijala Uncharted prikazivala se na programu National Geographica

Američki pisac i profesor koji živi u Hrvatskoj Cody McClain Brown zapalio je Twitter nakon što je na šaljivi način kritizirao poznatog kuhara Gordona Ramsaya, a u raspravu su se uključile i irska i britanska ambasada. 

– Gordan Ramsay Jadransko more nazvao je ''vodom'' i skoro smo morali promijeniti program – napisao je hrvatski zet o kojem smo već pisali

''Tipičan kontinentalni slip'', ''Ako je voda - popij je'' i ''Bez ikakvog poštovanja'', bili su samo neki od komentara na ovaj tvit, a ubrzo su se uključile i irska i britanska ambasada. 

''Cody, na ovo ćemo upozoriti naše prijatelje iz britanske ambasade. Razgovarat će s gospodinom Ramsayem i pomoći da se što prije poprave bilateralni odnosi'', napisala je irska ambasada u Hrvatskoj, a nadovezala se britanska: 

''Doista je potrebna hitna akcija! Za gospodina Ramsaya pripremljen je odgovarajući brifing'', napisali su s dodatkom #MORE. 

Cody je odgovorio na ove tvitove te kazao kako ''nije to baš on smatrao spornim'' te zahvalio i napisao da uživa u njegovim serijalima i da ih može nastaviti gledati ''bez problema''. 

''Ne pitamo za detalje. Pa makar to bila #punica! #morenijevoda'', napisala je britanska ambasada. 

Inače, epizoda serijala Uncharted prikazivala se na programu National Geographica. Gordon Ramsay proveo je neko vrijeme u Istri i nahvalio hrvatske tartufe i maslinovo ulje koje smatra boljima od španjolskog i talijanskog. 

– Svi su mi rekli da je Hrvatska kao Italija, ali kad sam bio tamo, nisam morao loviti ribe na brodiću nešto većem od kade – našalio se Ramsay u epizodi koju je snimio s hrvatskim kuharom Davidom Skokom. 

Ključne riječi

Komentara 84

IM
Immanuell
03:42 23.09.2021.

To bude rasprava kad imaš vremena na bacanje i kad nosiš glavu samo zbog frizure....... Dalmatinci kažu za more more, nikad nije voda. I to je u redu. Englezu je voda.

IM
imamohrvatsku
02:05 23.09.2021.

I juha je voda.

DE
DeGogi
09:18 23.09.2021.

"To nije voda - to je more." tako ja 5x na dan znan izpravljati domace turiste, ali ne vridi. Sutra se spuste doli na more i opet isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije