Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA HVARU

Gostoprimstvo na djelu: Otočanin kantom vode polio turista koji je odmarao na zidiću

Youtube screenshot
22.09.2021.
u 19:33

Nakon što se turist naljutio na ovaj potez i počeo mahati rukama, otočanin ga je gurnuo i rekao mu da će ga 'prebiti'

Društvenim mrežama širi se snimka s Hvara na kojoj otočanin bez ikakvog razloga polijeva stranog turista dok je ležao na zidiću.

- Odi! Ajde! - vikao je otočanin na uznemirenog turista nakon što ga je polio kantom vode dok je čovjek odmarao i pokazivao mu pstom da se makne. 

Nakon što se turist naljutio na ovaj potez i počeo mahati rukama, otočanin ga je gurnuo i rekao mu da će ga 'prebiti', no nije došlo do većeg incidenta. 

Iako je na grupi prvotno pisalo da se incident dogodio u utorak ujutro, iz policije su za Morski.hr pojasnili kako se radi o događaju iz 2017. godine. 

- Poštovani, vezano uz Vaš upit možemo Vas izvijestiti kako Policijska postaja Hvar tokom protekla 24 sata nije zaprimila dojavu niti je postupala po predmetnom događaju. Prema početnim informacijama kojima raspolažemo predmetni događaj se odvio u ljeto  2017.godine, a na okolnosti događaja izvršiti ćemo dodatne provjere, pojasnili su. 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Ričard
Ričard
10:34 23.09.2021.

i opet moramo napomenuti da u gradovima 80% a na otocima 60% normalnih ljudi od turizma nemaju nista, i da ne mogu cili Boziji dan izigravati nasmijane statiste dok im turisti parkiraju u dvoru, beru smokve, prolaze kroz dvoriste ........

Avatar matalan
matalan
07:40 23.09.2021.

..ništa novo...po minusima vidi se da im je tolerancija zaostala ..slabo nedjeljom uči ..vidoviti Milan...

PP
Preodgojen_Povratnik
19:59 22.09.2021.

Lezao bi, a nije platio izlet, e ne moze tako. Tu si da trosis, ne da lezis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije