Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

FOTO Zavirite u unutrašnjost kompleksa: Novi uspjeh hrvatskog turizma, Kamp Stobreč Split među elitom

Kamp Stobreč Split
Foto: Kamp Stobreč Split
1/15
22.01.2024.
u 12:52

Njemački autoklub ADAC uvrstio je Kamp Stobreč Split među najbolje europske kampove koji nose titulu Superplatz, kojom se može pohvaliti 190 kampova u Europi, priopćeno je u ponedjeljak.

Za dobivanje titule Superplatz trebali su biti udovoljeni svi kriteriji ADAC-a čiji inspektori, baš poput onih Michelinovih, osobno i bez najave obilaze kampove. Kamp Stobreč Split ostvario je najbolje ocjene u svih pet kategorija: uređenost, mogućnost kupanja, slobodno vrijeme, opskrbljenost sadržajima i gastro ponudom te sanitarije, navodi se u priopćenju.

Kamp Stobreč Split je jedini kamp na splitskom području što to priznanje čini još ekskluzivnijim i važnijim ne samo za lokalnu i nacionalnu turističku sliku nego i za međunarodni branding Splita i Hrvatske

"Ovo je dokaz da se može revitalizirati čitava destinacija i osnažiti niz novih tržišnih segmenata koji jamče cjelogodišnju aktivnost", izjavio je voditelj kampa Ivica Tafra.

VEZANI ČLANCI 

Kamp se prostire na pet hektara, ima 55 mobilnih kućica od čega su dvije namijenjene osobama s invaliditetom i 208 parcela sa strujom, vodom i odvodnjom kao i 52 kamp mjesta. Kapacitet mu je 1100 gostiju, a u prošloj godini su ostvario je više od 148 tisuća noćenja. 

Dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja i certifikata.

ADAC je njemački i europski automobilski klub s više od 18 milijuna članova, a poseban segment u poslovanju te organizacije čini kampiranje. 

O legitimitetu i ugledu ADAC-ovog vodiča za turiste dovoljno govori i činjenica da se on kolokvijalno naziva i kamperskom biblijom, dok Superplatz oznaka za kampiste nerijetko biva važnija od službene kategorizacije kampa. 

VIDEO Dalmacija uživa u suncu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije