Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA NANBUDO

Ferenčaku i Turkoviću suđenje počinje treći put

Srećko Ferenšćak
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
06.03.2017.
u 06:30

Prema optužnici, terete se da su zemljište od 5000 metara četvornih, namijenjeno gradnji Centra za dnevnu skrb invalidnih osoba 2002., preprodali Konzumu za 10,6 milijuna kuna.

Srećko Ferenčak i Petar Turković treći će put sjesti na optuženičku klupu zagrebačkog Županijskog suda. Naime, tom dvojcu počinje treće, ponovljeno suđenje u aferi Nanbudo zbog optužbi koje su stare 21 godinu.

Prema optužnici, terete se da su zemljište od 5000 metara četvornih, namijenjeno gradnji Centra za dnevnu skrb invalidnih osoba 2002., preprodali Konzumu za 10,6 milijuna kuna. Na prvom suđenju bili su osuđeni na po godinu i pol dana zatvora, a na drugom na djelomično uvjetne kazne, no obje je presude ukinuo Vrhovni sud.

>>Vrhovni sud ponovno ukinuo presudu u aferi "Nanbudo"

Komentara 5

LU
Lujo123
07:13 06.03.2017.

Da sam ja napravil takvu svinjariju bil bi osuđen i prije nego bi suđenje počelo. Bravo HR pravosuđe!!!

DU
Deleted user
10:14 06.03.2017.

Kaj god! Gdje bi ta dvojica bili krivi. Pa to su osvjedočene poštenjačine i moralne vertikale prvog reda. Krivnju im podmeću neprijatelji koji nikad ne spavaju.

DU
Deleted user
07:57 06.03.2017.

U ovakvim slučajevima u ZATVOR treba poslati ili odvjetnika ili sudca da odgule kaznu umjesto njih te štetu nadoknaditi od njih uz ZATEZNE KAMATE za sve ove godine što RAZVLAČE slučaj OČIGLEDNE PREVARE(pitajte djecu u vrtiću što je to).Djeca bolje znaju nego sudac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije