Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fimi media

F. Bilaver o Jarnjaku: Demantiram izjave bivšeg HDZ-ova kuhara

\'frankbilaver01_nnn_unu_0603\'
VL
20.06.2012.
u 11:20

Da sam ikada znao za bilo kakve pljačke ili nešto što je u suprotnosti sa zakonom RH, odmah bi to prijavio MUP-u, ističe Bilaver

Frank Bilaver, bivši koordinator HDZ-a za SAD, reagirao je na iskaz Ivana Jarnjaka u slučaju Fimi media koji je, kako navodi Bilaver, "u nekoliko navrata iznio neistinite i neargumentirane tvrdnje". Bilaver je demantirao Jarnjaka koji je spomenuo bilješku iz 2008. godine, a u kojoj je navedeno da će Mladen Barišić, po Sanaderovu nalogu, isplaćivati Bilaveru (koji je trebao koordinirati poslove za inozemstvo) pet tisuća dolara mjesečno.

– Ne znam kako opisati ovu izjavu, kao žalosnu ili smiješnu, ali isto tako danas ništa nije ni žalosno ni smiješno. U HDZ-u sam od 1989. godine. Uvijek sam za stranku radio dobrovoljno i na to sam ponosan. Mislim da samo kukavicu, lopova i izdajnika svoga naroda netko može nagovoriti na bilo kakvo kriminalno djelo ili pljačku domovine. Isto tako, da sam ikada znao za bilo kakve pljačke ili nešto što je u suprotnosti sa zakonom RH, odmah bi to prijavio MUP-u, ističe Bilaver.

–  Ovo nije prvi put da Jarnjak govori neistine o meni. Prije, pred predsjedništvom stranke o topničkim dnevnicima, sada o drugim budalaštinama na sudu, očito sam mu se zamjerio. Još jednom oštro demantiram neistinite izjave ovog gorespomenutog bivšeg HDZ-ova kuhara – zaključuje Bilaver u reagiranju.

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:17 20.06.2012.

Ne znam kako opisati ovu izjavu kao žalost ili smijeh, ali isto tako danas ništa nije ni žalosno ni smješno. U HDZ-u sam od 1989. godine uvijek sam za stranku radio dobrovoljno i na to sam ponosan. Mislim da samo kukavicu ,lopova i izdajnika svoga naroda netko može nagovoriti na bilo kakvo kriminalno djelo ili pljačku domovine. Isto tako da sam ikada znao za bilo kakve pljačke ili nešto protiv zakona RH odmah bi to prijavio MUP-u – ističe Bilaver. --- Ako je tako, kako kažeš i ako radiš dobrovoljno, bez da te se plaća, objasni kako si onda pružio bezervnu podršku Karamarku, koji je upravo oličenje iz opisa lika kakvog bi ti odmah prijavio MUP-u ??? A Jarnjak laže, to je više nego sigurno, samo je pitanje laže li kada si ti u pitanju?

DD
d5_dacho
14:07 20.06.2012.

'Mislim da samo kukavicu, lopova i izdajnika svoga naroda netko može nagovoriti na bilo kakvo kriminalno djelo ili pljačku domovine. Isto tako, da sam ikada znao za bilo kakve pljačke ili nešto što je u suprotnosti sa zakonom RH, odmah bi to prijavio MUP-u' - ističe Bilaver. E moj 'gospodine' tko li se Više zaklinjao na Pravnu državu i vladavinu prava ako ne Vaš dojučerašnji stranački šef. Vidite da se naivan ili slijepac jerbo niste prokužili Velikog vođu koji više voli narodni novac, skupe satove i ulja na platnu, te usput i naivne i glupe članove svoje stranke - koji mu besprijekorno do zadnje minute vjerovaše kako on u stvari voli samo Hrvate u Domovini, a još više u Dijaspori!!!!

Avatar boros
boros
09:59 22.06.2012.

...kada cujem a pogotovo,kada vidim ove HDZ-ovce iz prvih redova u crkvi,da govore o svom i postenju HDZ-ovaca(ne svih),digne mi se kosa na glavi...sreca,nedize mi se nesto drugo na takve izjave,kao naprimjer tlak...fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije